18 / 05 / 2024

sinpaş marmaris konut projesi

sinpaş marmaris konut projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projelere tam gaz devam ediyor. Şirket Ankara ve Muğla'da 2 yeni konut projesi geliştirecek...

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Marmaris'te küçük oteller konut oluyor!

Pandemi ile birlikte izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar özellikle Marmaris'te konut kiralamaya başladı. Konutlara artan bu talep sonrasında bölgedeki küçük oteller yıkılarak konuta dönüştürülmeye başladı. 

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Sinpaş GYO 2 ayda 78 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak 2021 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan konut satışlarından 78 milyon 6 bin 658 TL, devremülk satışlarından 99 milyon 199 bin 76-TL olmak üzere toplam (KDV Hariç) 177 milyon 205 bin 734-TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Sinpaş GYO 1 ayda 57.7 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 ve 8 Şubat 2021 tarihleri arasında konut satışlarından 57 milyon 796 bin 275 TL, devremülk satışlarından 52 milyon 124 bin 553 TL olmak üzere toplam 109 milyon 920 bin 828 TL ciro elde etti.

Sinpaş GYO'nun Marmaris İçmeler'deki 2 arsasının değerleme raporu!

Sinpaş GYO Muğla Marmaris İçmeler'de yer alan 1598 ve 2518 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Marmaris arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

sinpaş marmaris konut projesi Haberi

sinpaş marmaris konut projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara ve Muğla'da 2 yeni projeye hazırlanıyor. Bugüne kadar onlarca insanı ev sahibi yapan şirket bu sefer Ankara ve Muğla'da yeni projeler geliştirecek.

1- Ankara Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesi

Sinpaş GYO yeni projelerinden birini Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde bulunan 22 bin 572 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde geliştirecek.

Planlanan yeni proje Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne 900 metre, yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokak’a 100 metre ve TBMM’ye ise 1.500 metre mesafede yer alıyor.

Sinpaş Büyükesat projesinin arazi etüt çalışmaları 11 Ocak 2018 tarihinde yapıldı. Yeni projenin 376 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. 3 blok şeklinde planlanan projede yaklaşık 199 konut ile 728 ticaret merkezinin yer alacak. Yeşil alanların da yer alacağı projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2...