23 / 07 / 2024

sinpaş projeleri kampanya

sinpaş projeleri kampanya

Sadece geçerli projelerde geçerli olan Sinpaş Yapı 40. yılına özel 80 aya kadar vade imkanı, peşinatsız ödemelerde ise 40 aya kadar vade olanağı sunuyor. Yüzde 50'lik peşinat ödemelerinde 80 ay vade yapılabiliyor.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

TOKİ'nin en çok başvuru gelen projeleri 2019!

TOKİ'nin Türkiye'nin 67 ilinde başlattığı 50 bin konut projesi için başvuru süreci devam ediyor. Kampanya kapsamındaki 50 bin konuta 500 bini aşkın başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok başvuru gelen projeleri...

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası!

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018!

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Sinpaş imzası ile inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

Sinpaş Finans Şehir'de 402 bin TL'ye varan indirimler!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 24 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde 402 bin TL'ye varan indirim imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 30 evde geçerli olacak.

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da garantili satış!

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

sinpaş projeleri kampanya Haberi

sinpaş projeleri kampanya

Sinpaş Yapı 40. yıl kampanyası, Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın İncek, GOP, Oran bölgelerinde, Denizli, Bursa ve Denizli projeleri kapsamında imkan sağlıyor.


Peşinatsız ödemelerde 40 ay vade imkanı, yüzde 20 peşinat ödemelerinde 50 ay vade imkanı, yüzde 30 peşinat ödemelerinde 60 ay vade imkanı, yüzde 40 peşinat ödemelerinde 70 ay vade imkanı, yüzde 50'lik peşinat ödemelerinde ise 80 ay vade yapılabiliyor.


Sinpaş İletişim Bilgileri:

Tel: 444 1 974 

Web: