06 / 05 / 2024

sinpaş Ulu iinşaat konut fiyatları

sinpaş Ulu iinşaat konut fiyatları

Dolar kurunun 1.21 YTL seviyelerini görmesi inşaatçıyı da önlem almaya itti. Aşçıoğlu, Sinpaş, Ulu ve AHK gibi inşaat firmaları satışı devam eden konutları için fiyat listelerini YTL ve euro bazlı olarak güncelledi.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi inşaatı başladı. 364 konuttan ve 4 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi mi? İste projedeki son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen mahkeme kararına ilişkin son dakika gelişmesi. Yeni ÇED raporunun onaylanması gerekse temyiz başvurusunun şirketin lehine sonuçlanması halinde inşaat çalışmaları tam gaz devam edecek.

Verona Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verona Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Yalçın ve Aslı Uluç ortaklığında kuruldu.

Pakosan İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakosan İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uluğ tarafından kuruldu.

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 10  bin TL sermaye bedeli Osman Can Uluçay tarafından kuruldu.

Ulucan Emlak İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulucan Emlak İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Resul Can Ulu tarafından kuruldu.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO 5 yeni projesini lansmana çıkarıyor!

İnşaat sektörünün başarılı oyuncularından Sinpaş GYO 2021 yılında 5 yeni konut projesi için lansmana çıkmaya hazırlanıyor. 

sinpaş Ulu iinşaat konut fiyatları Haberi

sinpaş Ulu iinşaat konut fiyatları

Dolar bu defa konut alıcısını değil konut satıcısını vurdu. İnşaat maliyetleri veya fiyat istikrarı adına dolarla satış yapmaya çalışan inşaatçılar dolardan yana dert yanıyor. 2006 yılını 1.42 YTL seviyesinde kapatan dolar, bugünlerde 1.21 YTL seviyesinde işlem görüyor. 100 bin dolarlık bir evin 15 bin YTL ucuzlaması anlamına gelen bu düşüş, lüks konutlarını daha önceden dolar bazlı satan inşaatçıların fikir değiştirmesine neden oldu. Aşçıoğlu İnşaat, Sinpaş, Ulu İnşaat ve AHK İnşaat satışı devam eden konutları için fiyat listelerini YTL ve euro bazlı olarak güncelledi. Her ne kadar 10 Ekim tarihinde 1.19 seviyesine kadar inen dolar kuru, daha sonra toparlanma eğilimine girerek 1.21 YTL'nin üzerine çıksa da kurlarda gelecek döneme ilişkin zayıf beklentiler nedeniyle sıradaki...