06 / 05 / 2024

sinpaş yapı kooperatifi

sinpaş yapı kooperatifi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. Sinpaş, SS Modern Bursa Yapı Kooperatifini kurdu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Faiz de peşinat da yok! 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile herkes koşulsuz ev sahibi oluyor. Kişiye özel ödeme yöntemi sunulan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda faiz de peşinat da yok. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev, 1.000 TL'ye de araba sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nedir? Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işler? İşte Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işliyor? Yapı Tasarruf Sandığı nedir? İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen her şey...

sinpaş yapı kooperatifi Haberi

sinpaş yapı kooperatifi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. Sinpaş,  SS Modern Bursa Yapı Kooperatifini kurdu.




Açıklama:



Şirketimiz İzmir İli Çiğli İlçesinde kain 1746 ve 1747 numaralı parseller veya bu parseller yerine kaim olacak sair gayrimenkuller veya hakların ("Haklar") Şirket portföyüne alımı için, bu ‘' Haklar'' ı uhdesinde barındıran SS Yeni Foça Asmadere Konut Yapı Kooperatifi ve üyeleri ile belli şartların gerçekleşmesi koşulu ile belirlenen yol haritası üzerinden işlemlere başlanmasına, bu nedenle, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Şirketin, İzmir İli Çiğli İlçesinde kain 1746 ve 1747 numaralı parseller veya bu parseller yerine kaim olacak sair gayrimenkuller veya gayrimenkul haklarının sahibi SS Yeni Foça Asmadere Konut Yapı Kooperatifine iştirak edilmesine, ayrıca kurucu üye olarak 96.000,00 -TL asgari sermaye ile...