05 / 05 / 2024

Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2

Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2

Ülke genelinde ipotekli konut satışları 2017’nin Ekim ayında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19,8 düşerek 38 bin 593'e geriledi. 

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek için yeni bir karar alındı. Bankalarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşın yüzü nihayet gülecek. ATM'lerden para çekme limiti yükseltildi. Peki ATM'den en üst para çekme limiti ne kadar oldu? ATM'den en fazla kaç lira çekilebilir? İşte ATM para çekme üst

Kiracıların başı ev sahipleri ile dertte! Ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyümeye başladı. Ev sahipleri yüzde 25 sınırına uymadan kira artışlarına devam ederken kiracılar yüksek kiralar altında ezilmeye başladı. Ev sahipleri şimdi de kiracılarını istediği zaman çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi

Yeni asgari ücret belli oldu! Şimdi sıra özel sektör ara zamlarında! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapacak?

Asgari ücret artışının ardından şimdi sıra özel sektör zamlarına geldi. Asgari ücretteki yüzde 34 oranındaki zam oranı özel sektör çalışanlarına hangi oranlarda yansıyacak? Özel sektör çalışanlarına yüzde kaç zam yapılacak? Detayları haberimizde…

Servetinize servet katmak için yapılması gerekenler! İşte o muhteşem 4 yöntem!

Servetinize servet katmanın yolu aslında çok daha basit ve ulaşılabilir olabilir. Bu konuda birçok yöntem olduğu bilinse de çok azı işe yaramaktadır. Dolayısıyla işe yarayanları öğrenerek uygulamak servetinizi artırmanın en etkili yoludur.

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

Dolarda ‘sınırlı yükseliş’ sürüyor! Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? Euro-dolar paritesinde kritik seviye aşılır mı?

Küresel piyasalardaki belirsizliklerin yanı sıra yurt içinde mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde dövizde hareketli saatler yaşanıyor. Dolar TL kuru her gün sınırlı bir şekilde yükselişine devam ederken, dövizin seçime kadar nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ kura çekilişlerini takip edenler, kura çekimi sırasında okunan sıra numaralarını araştırmaya başladı. Peki, TOKİ kura çekiliş numaramı nereden öğrenebilirim? İşte, TOKİ kura sıra no sorgulama sayfası!

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Euro/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euronun yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç depremde de yıkılmayan binayı inceledi ve binalarda kullanılan yöntemi İstanbul'da da hayata geçirileceğini söyledi. Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

Aile Bakanlığı'nın yanı sıra ev hanımlarına müthiş haber! 7.050 TL maaş verilecek

Aile Bakanlığı tarafından verilen yardımların yanı sıra İŞKUR tarafından da ev kadınlarına yönelik önemli programlar hazırlanıyor. İŞKUR tarafından ev kadınları için çok önemli bir program hazırlandı. Detayları haberimizde...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:518!

518 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü 31078 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2 Haberi

Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; ülke genelinde ipotekli konut satışları 2017’nin Ekim ayında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19,8 düşerek 38 bin 593'e geriledi. 

Geçen yılın Ekim ayında yüzde 36,9 olan toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı da 2017'nin aynı döneminde yüzde 31,4'te kaldı. Rakamlara bakarak gerilemenin banka faizlerinin yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu düşündüklerini belirten Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, vatandaşların bu durumun farkındalığıyla tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörüne yöneldiğini söyledi.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre de; ülke genelinde ipotekli konut satışları 2017’nin Ekim ayında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19,8 düşerek 38 bin 593'e toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı da yüzde 31,4'te kaldı.

Çiftçi: Vatandaşlar banka ile karşı karşıya kalmak istemiyor


Birevim Yönetim...