23 / 05 / 2024

şirince ye giden ünlüler

şirince ye giden ünlüler

Kıyamet senaryolarında dünya üzerinde ayakta kalacak iki yer olduğuna inanılan Şirince ve Bugarach köyleri beklenen ilgiyi görmedi

Nissan'dan Mart 2024 müjdesi! Kapış kapış giden Qashqai'ye şimdi bir de tam 150 bin TL indirim geldi!

Otomotiv devi Nissan, en sevilen modelleri arasında yer alan Qashqai'ye tam 150 bin TL indirim yaptı. Peki Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Qashqai ne kadar? İşte Nissan Qashqai Mart 2024 fiyatları...

Zam öncesi çaya indirim geldi! Tarım Kredi'ye giden karlı çıkacak: Hızlı davranan 1 kilo çaydaki indirimi yakalayacak

Çay fiyatlarındaki artışlar sonrasında, Tarım Kredi Market'in yaptığı büyük siyah çay indirimi dikkatleri üzerine çekti. İşte bu indirimle ilgili merak edilen detaylar...

Markete giden onun fiyatını görünce almaktan vazgeçiyor. Kilosu 100 TL'ye çıktı. Markette şaşıp kalmayın

Enflasyonun en çok etkilediği alan gıda oldu. Marketlerdeki fiyatlar cep yakıyor. Vatandaşların çok sık tükettiği bir ürünün de kilosu 100 TL'ye yaklaştı. Markete gittiğinizde şaşıp kalmayın diye detaylara bakın.

Paraya ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 1.100 TL nakit parayı alacak! İşte bütün şartlar ve ayrıntılar!

Devlet, çeşitli kalemler için ödeme yaparken, PTT kartı kullanan vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. PTT kartı sahipleri, hesaplarına 1 yıl boyunca nakit olarak yatırılacak olan 1.100 TL ödeme alacaklar. Aşağıda ödeme ile ilgili tüm detaylar yer almaktadır.

Elektrik faturası yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

Artan elektrik faturaları, birçok aboneyi ekonomik açıdan zor durumda bırakıyor. Devlet, bu soruna çözüm bulmak amacıyla faturalarını ödemekte zorlananlara yardımcı olmak için bir destek paketi hazırladı. 

Rusya Merkez Bankası da “faiz sabit kalacak” dedi!

Politika faizinde değişiklik yapmama kararı alan Rusya Merkez Bankası, faizi yüzde 7,5 seviyesinde  bıraktı. Bankanın açıklamasında artan bütçe harcamaları, kötüye giden dış ticaret ve istihdam piyasasının durumuna riskleri fazlalaştırdığı vurgulandı.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Daha önce, kredi başvurusu yapan kişiler düşük kredi notu nedeniyle reddedilebiliyorlardı. Ancak artık, sicil ve kredi notu değerlendirmesi yapılmadan, 30 bin TL'ye kadar kredi imkanından faydalanmak mümkün hale geldi.

Elektrik faturası 130 TL'den yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

130 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Devlet, dar gelirli ailelere elektrik fatura yardımında bulunacak. Faturası 130 TL'nin üzerinde olan vatandaşlar, PTT şubelerine giderek elektrik fatura desteğinden yararlanabilecekler.

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!

Acil nakite ihtiyaç duyan vatandaşlara müjde geldi. Nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL'ye kadar kredi sağlanacağı açıklandı. Düşük faizli kredi için açıklama PTT'den geldi. İşte PTT ihtiyaç kredisi ile ilgili bütün ayrıntılar…

PTT kapısında sıra oluştu! Müjdeyi resmen açıkladı! Bunu bilmeyen sonra dizini döver!

PTT'ye giden cebi dolu dönüyor. İhtiyaç sahiplerine Aktifbank’tan tam tamına 50 bin lira kredi imkânı. Peki nasıl başvuruluyor? İşte ayrıntılar...

PTT'den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

PTT`ye giden vatandaş içi para dolu çantayla geri dönüyor. Aktifbank ihtiyaç sahibi vatandaşlara 50.000 TL kredi sağlıyor. PTT'den yapılan ödemeler vatandaşa zil takıp oynatacak. İşte Aktifbank kredi detayları…

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Hesaplara peş peşe tam 1.250 TL yattı! PTT'ye giden bu paraları hemen çekecek! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara peş peşe tam 1.250 TL yattı... PTT'ye giden bu paraları hemen çekecek... Sakın kaçırmayın...

şirince ye giden ünlüler Haberi

şirince ye giden ünlüler

Bir Maya takvimine dayanan inanış nedeniyle basının ilgi odağı haline gelen Şirince, beklenen turist sayısına ulaşamasa da sesini duyurmak isteyenlerin gözde mekanı oldu.


Tarihinde olmadığı kadar büyük bir ziyaretçi topluluğunu ağırlayacağı yönünde beklentiler nedeniyle basın kuruluşlarının ilgisini çeken Şirince, basının ilgisinden yararlanmak isteyen grupların açıklamaları ve eylemlerine de sahne oldu.


Selçuk Belediyesi'ne yaklaşık 270 basın mensubunun akredite olduğu, akredite olmayanlarla birlikte bu sayının 300'ü geçtiği öğrenildi. 


Şirince'de sabahın erken saatlerinde tezgahını açan esnafı açısından da tahmin edilen hareketlilik yaşanmadı.


Bugarach da beklenen ilgiyi görmedi


Dünya üzerinde ayakta kalacak iki yerden birinin Fransa'nın Bugarach kasabası olacağı kehanetine Fransızlar da itibar etmedi.


Fransa'nın güney batısında Aude bölgesinde bulunan 200 nüfuslu Bugarach kasabası, gazeteci akınına uğrasa da beklenen ilgiyi gerçekleşmedi.


Kasaba halkı kıyamet söylentilerine inanmasa da gelen kalabalığı ticari...