26 / 07 / 2024

Sırmasion modelleri

Sırmasion modelleri

Gümüş ve porselende dünya markalarını satan Sırmasion, yeni mağazalar açacak. Sırmasion 12’li ve de 24’lü sofra takımlarını da kiralayarak müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı planlıyor.

Fiat Egea Cross'ta bu ay hem indirim hem de 0 faiz müjdesi var! Son tarih 31 Mayıs 2024!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'a hem indirim hem de kampanya müjdesi geldi. Peki Fiat Egea Cross Mayıs 2024 fiyatları ne kadar?

Hyundai Tucson'a tam 175 bin TL indirim geldi! İşte son dakika Mayıs 2024 Tucson fiyatları!

Otomotiv devi Hyundai'nin en sevilen modelleri arasında yer alan Tucson'a tam 175 bin TL indirim geldi. Peki Tucson'un Mayıs ayı fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Tucson kaç TL? 

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...

Mayıs ayının güncellenen sıfır otomobil rakamları duyuruldu. Bu ayın en uygun fiyatlı sıfır araba markası Hyundai i10 olduğu kaydedildi. Buna göre, en ucuz otomobil modelleri ve fiyatları neler?

Chery Omoda 5'in Mayıs 2024 fiyatarı açıklandı! Omoda 5'te bu ay tam 275 bin TL'lik dev fırsat var!

Otomotiv devleri arasında yer alan Chery, en sevilen modelleri arasında bulunan ve fiyat listesi merak edilen Omoda 5'in Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Omoda 5'te bu ay tam 275 bin TL'lik faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Mayıs 2024 fiyatı belli oldu! Honda City 2024 fiyat listesi

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Honda City'nin Mayıs 2024 fiyat listesi belli oldu. Peki Honda City fiyatı ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? Honda City 2024 fiyat listesi.

Suzuki’den mayıs ayına özel kampanya! Suzuki Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny'de kredi avantajları...

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip, sağlam modelleri ile öne çıkan Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny sahibi olmak isteyenler için senenin en özel ayrıcalıklarını açıkladı.

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Mart ayının en ucuz modeli hangisi? 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! 

Otomotiv sektörünün en uygun modelleri birbiri ile yarışmaya da sürdürüyor. Buna göre, uygun fiyatlı araç arayışında olanların tercihi neler? Hyundai, Fiat, Renault, Kia ve Citroen model araçlar yeni kampanyalar. Tüketiciye farklı teklifler sağlayan dev markalar rekabeti artıyor. 

B sınıfı ehliyette yeni dönem! Arabaların modelleri genişletiliyor!

B sınıfı ehliyet için TBMM'ye bir düzenleme sunuldu. İddialara göre B sınıfı ehliyetin kapsamı genişletilecek. Peki B sınıfı ehliyeti olanları neler bekliyor? İşte yeni dönem...

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Yılın son sıfır araç kampanyaları! 2023 model sıfır araçlarda güncel fiyatlar...

2023 senesinin geride bırakarak yeni bir yıla adım atarken, otomobil dünyası da 2024 model sıfır araç modelleri ile yeni bir döneme girecek. Otomobil üreticileri, yeni modellerini tanıtarak müşterilerine sunuyor. İşte markalar ve fiyatları...

Araba almak isteyenler dikkat! En ucuz sıfır otomobil listesi açıklandı! İşte her bütçeye uygun otomobiller!

Sıfır otomobil piyasasında indirim yağmuru başladı. Bayiler, sıfır otomobillerde peş peşe kampanyalar başlatırken, yüzde 15'e varan ciddi düşüşler uygulanmaya başladı. İşte en ucuz araba markaları ve modelleri...

Sırmasion modelleri Haberi

Sırmasion modelleri

Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Nurhan Karabacak’ın kurduğu Sırmasion, gümüşte Ercuis, porselende Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Nişantaşı ile Zorlu Center’daki mağazalarında hizmet veren Sırmasion’da hedef İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde ve Anadolu’da yeni mağazalar açmak.


Satışlarının yüzde 40’ı evlilik listelerinden oluşan Sırmasion, kumbara sistemiyle isteyenlerin tek tabak fiyatı bile ödeyerek evlilik listesine katılmasını sağlıyor. Sırmasion asıl büyümesini ise 12’li ve 24’lü sofra takımlarını kiralayarak yapmayı planlıyor. Sırmasion’da sofra takımlarının fiyatı 3 bin liradan başlıyor, altın kaplama olanlarda 100 bin liraya kadar çıkıyor.


Araplar’dan büyük ilgi


Artık evlilik listelerinin altına alternatif olduğunu, hem hediye alan hem hediye alınan için işi kolaylaştırdığını belirten Şirin Yalçın, “Biz özellikle rakiplerimizde olmayan kumbara sistemiyle herkesin...