30 / 04 / 2024

şişecam beykozdaki arsasını kaça satacak

şişecam beykozdaki arsasını kaça satacak

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş, Beykoz'da bulunan arazisini ihale yolu ile satmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Şişecam bu kararı hizmet aldığı DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık ile birlikte aldı...

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İş GYO Tuzla arsasının değeri belli oldu!

İş GYO Tuzla arsasının KDV hariç pazar değeri 318 milyon TL olruken, gayrimenkul için KDV dahil 375 milyon 240 bin TL değer takdir edildi.

TMMOB'dan RTÜK arsasının plan değişikliğine itiraz!

TMMOB, RTÜK arsasının "Kamu Hizmet Alanı"ndan "Özel Sağlık Tesis Alanı" olarak değiştirilmesine itiraz etti.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

İkinci kez evlenmek için arsasını satan yaşlı adam dolandırıldı!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde ikinci kez evlenmek isteyen Ali Güven, ölen eşinin arsasını satıp bu arsa satışıyla düğün yapmak istedi. Güven arsa satışından elde ettiği parayı evlilik yapmayı düşündüğü kadına kaptırdı. 

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Müteahhitlerin talip olduğu arsasını cami yapılması için bağışladı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde bir hayırsever, arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

şişecam beykozdaki arsasını kaça satacak Haberi

şişecam beykozdaki arsasını kaça satacak

Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından yapılan açıklama şöyle:

Şirketimiz aktifinde bulunan Beykoz arazisinin satışına yönelik olarak danışmanlık hizmeti almakta olduğumuz DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. ile birlikte yapılan değerlendirme sonucunda, arazinin ihale yoluyla satışından, bu aşamada sarfınazar edilmesi uygun bulunmuştur. Diğer taraftan arazinin satış ya da diğer yöntemlerle değerlendirilmesine ilişkin DTZ tarafından sürdürülmekte olan çalışmalara devam edilmektedir. 

Web: