30 / 04 / 2024

Şişecam Topluluğu genel merkezi

Şişecam Topluluğu genel merkezi

Şişecam Topluluğu, genel merkezini Tuzla’ya taşıdı. Çalışanlarına sağlıklı ve esnek bir çalışma ortamı sunan Şişecam Genel Merkezi, küçük ve keyifli bir mola vermek isteyen çalışanları için özel olarak tasarlanmış yeme-içme, eğlence ve dinlenme alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi açıklandı! Son başvuru tarihi 9 Ağustos! Aman kaçırmayın

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi tek tek açıklandı. Peki TÜRSAB enformasyon memurluğu sınavı ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte merak edilenler...

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi!

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Gram altın için dudak uçuklatan rakam açıklandı! Uzman isim resmen tarih verdi! Altını olanlar hemen bakın!

Ekonomist Hikmet Baydar'dan dolar ve altın ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Gram altın için dudak uçuklatan rakam açıklandı! Uzman isim resmen tarih verdi! Altını olanlar hemen bakın!

İşsizlik illetiyle uğraşanlara çok bilinmeyen nakit desteği!

İş görüşmesine gitmeden önce yol, yemek, bakım ihtiyaçları vatandaşı kara kara düşündürüyor. Her iş görüşmesinden önce hazırlık yapan kişiler, işsiz olduğu dönemde yaptığı masraflar nedeniyle zor durumda kalabiliyor. Pek bilinmese de iş arama sürecinde vatandaşlara 1650 TL yardım yapılıyor. İşte tüm

Mondial 100 SFC Snappy X i'ye zam uğramadı! İşte MTV'den muaf Mondial 100 SFC Snappy X i 20 Kasım 2022 fiyat listesi!

MTV'den muaf motosiklet arayanların fiyat listesini merak ettiği Mondial 100 SFC Snappy X i'ye zam uğramadı! İşte MTV'den muaf Mondial 100 SFC Snappy X i 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Şekerlisoy Topluluğu yeni gayrimenkul yatırımları için düğmeye bastı!

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam Topluluğu genel merkezi Haberi

Şişecam Topluluğu genel merkezi

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, İş Kuleleri Levent’teki genel merkezini Tuzla’da inşa edilen ‘Şişecam Genel Merkezi’ne taşıdı.


Restorasyon ve uygulama projelerinin Bakırküre Mimarlık tarafından gerçekleştirildiği Şişecam Genel Merkezi’nde ofis alanlarının yüzde 10’u sosyal alanlara ayrıldı. Esnek fiziki çalışma ortamları ile çalışanın masaya bağımlılığı bitiren Şişecam Genel Merkezi’nde, küçük ve keyifli bir mola vermek isteyen çalışanlar için de özel yeme-içme, eğlence ve dinlenme alanları oluşturuldu. Yatay şekilde tasarlanan üç katlı olan üç bloktan oluşan Şişecam Genel Merkezi’nde, yüksek tavanlar ferah, cam odalar ise şeffaf bir çalışma ortamı yaratılmasını sağlıyor.


“Yeşil Bina” kavramının hayat bulduğu ve net 27 bin 341...