17 / 05 / 2024

Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırman

Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırman

Şişecam yönetimi bu yıl 500 milyon dolar yatırım yapacak, Rusya ve Yunanistan başta olmak üzere satın alma gerçekleştirecek

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Alpaslan Çakar TBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

İhlas Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği!

İhlas Gayrimenkul'ün Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Hüsnü Kurtiş'in yerine, ilk Genel Kurul'a kadar Mustafa Tansu'nun getirilmesine, Hüsnü Kurtiş'in şirketteki Denetim Komitesi Başkanlığı görevine Mustafa Tansu'nun getirilmesine karar verildi. 

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırman Haberi

Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırman

Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırman, Mısır'da Fransız Saint Gobain ile düzcam, Rusya Kazan'da otocam üretimine yönelik fabrika kurulması için anlaşma noktasına geldiklerini söyledi.

Bu yıl 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını ifade eden Kırman başta Rusya ve Yunanistan olmak üzere satın almak için izledikleri şirketler olduğunu ifade etti.

‘Irak'ı izliyoruz'
Saint-Gobain ile Mısır'da ortak düzcam üretimine ise mayıs veya haziran ayında başlamayı planladıklarını söyleyen Kırman, cam konusunda gidilecek ortaklıkta, fabrikanın yönetiminin Şişecam'da olacağını anlatarak “Saint Gobain ile Mısır'daki ortaklıkta yönetim onlardaydı, Rusya'daki fabrikada ise bizde olacak” dedi.
Kırman, Irak yatırımıyla ilgili olarak pazarının Şişecam'ın Orta Doğu'ya olan ilgisiyle bağlantılı olarak değerlendirileceğini ancak ancak güvenlik, yatırım ortamı ve hukuki altyapı ile ilgili eksiklikler nedeniyle ülkeyi izlemeye aldıklarını ifade etti. Paşabahçe, Beykoz dahil atıl...