01 / 05 / 2024

şişhane havaray hattı nereden geçecek

şişhane havaray hattı nereden geçecek

Şişhane'den özellikle minibüs hattı olarak kullanılan Zindanarkası, Kulaksız ve Okmeydanı' ndan giden minibüs hattının yerine düşünülen Şişhane havaray projesi İBB' nin öncelikli havaray projelerinden biridir...

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

Alarko Şişhane binasının değeri ne kadar?

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi'nin pazar değeri 19 milyon 75 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 22 milyon 508 bin 500 TL olarak belirlendi. Binanın KDV dahil pazar kira değeri 89 bin 90 TL oldu. 

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

İkinci konut veya arsa sahipliği hane tasarrufunu etkiler mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (MB), yayımladığı “Türkiye’de Hane halkı Tasarruflarının Belirleyicileri” başlıklı makaleye göre hanede kadının çalışması ve konut sahipliği tasarruf olumlu yönde etkilerken, ikinci konut ve arsa sahipliği tasarrufu azaltıyor. 

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Şişhane DİM İş Merkezi'nin 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.18 maddeleri revize edildi.

Hazine’nin onay vermediği 3 metro hattı hangisi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kredi buldukları halde Hazine onayı alamadıkları için başlanamadığını açıkladığı 3 projenin; Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı, Bostancı-Dudullu Metro Hattı ve Yenidoğan- Hastane Hattı olduğu belirtildi.

Şişhane Alarko-Dim İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

şişhane havaray hattı nereden geçecek Haberi

şişhane havaray hattı nereden geçecek


Şişhane havaray!

2002 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan projelerle ilgili açıklamaya göre Okmeydanı Şişhane havaray hattının bir ucu Okmeydanı Edirnekapı Kazlıçeşme'de diğer ucunun da Okmeydanı Çağlayan Şişli Mecidiyeköy'de olması planlanıyor. Şişhane'den özellikle minibüs hattı olarak kullanılan Zindanarkası, Kulaksız ve Okmeydanı'ndan giden minibüs hattının yerine düşünülen Şişhane havaray projesi hayata geçirildiğinde ise Kazlıçeşme Mecidiyeköy hattı elde edilmiş olacak. Ayrıca Merter Mecidiyeköy arasında da havaray projesi etüt ediliyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafik yükünü azaltmak amacıyla kısa mesafeli hatlarda havaray sistemi kurarak metro istasyonları ile İDO iskeleleri arasındaki entegrasyonu sağlamayı planlıyor. İlk etapta ihalesi yapılacak Bakırköy İncirli Caddesi ile sahildeki İDO iskelesi arasındaki havaray hattının, bir buçuk yılda tamamlanması düşünülüyor. İncirli'den sahile kadar inecek tahmini 3,5 km uzunluğundaki güzergahta saatte ortalama...