11 / 05 / 2024

şişli istanbul inn bomonti suites

şişli istanbul inn bomonti suites

Toplam 32 konuttan oluşan İstanbul İnn Bomonti Suites projesinde satışına devam edilen son 3 konut 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 8 milyon 250  bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

şişli istanbul inn bomonti suites Haberi

şişli istanbul inn bomonti suites

2 blok halinde yükselen İstanbul Bomonti Suites, 3 bin 200 metrekare üzerinde yükseliyor. 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks daire tiplerinin yer aldığı projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


32 dairede meydana gelen Bomonnti Suites, İstanbul Şişli'de inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2013 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Satışına devam edilen 3 konutun olduğu Şişli Bomonti Suites'te daireler 470 bin dolar, 890 bin dolar ve 930 bin dolardan satışa sunuluyor. Projede tüm dairelerde Siemens marka fırın, ocak ve davlumbaz yer alıyor. 


MSC Mimarlık imzası ile hayata geçirilen Ünal Bomonti Suites'te; otopark, güvenlik hizmeti, depolama alanları, stüdyolar, sauna, jakuzi, fitness center, buhar odaları gibi imkanlar bulunuyor.


0212 679 58 58

http://www.34inn.com/

Merve...