04 / 05 / 2024

Şişli konut geri dönüş süresi

Şişli konut geri dönüş süresi

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre Şişli‘de ortalama konut satış fiyatı 553 bin 600 TL, geri dönüş süresi 25 yıl olarak açıklandı. 

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut Şişli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Şişli Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gürel Ailesi'nin Şişli projesindeki konut sayısı değişti!

Gürel Ailesi'nin İstanbul Şişli'deki arsalarında inşa edecekleri projedeki konut sayısı değişti.

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Şişli'de ortalama konut fiyatları 553 bin TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre Şişli‘de ortalama konut satış fiyatı 553 bin 600 TL, geri dönüş süresi 25 yıl olarak açıklandı. 

Çiğli’de 4 bin konut kaçak duruma düştü!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaklaşık 170 dönümlük bir alanın parselasyon planı iptal edildi. Bölgede bulunan yaklaşık 4 bin ruhsatlı konut kaçak durumuna düştü.

Şişli konut geri dönüş süresi Haberi

Şişli konut geri dönüş süresi

Endeksa verilerine göre Şişli‘de konutların ortalama brüt alanı 100 metrekare, ortalama birim satış fiyatı 5 bin 536 TL/metrekare, konut yatırımının geri dönüş süresi 25 yıl olarak belirlendi. 

Bölgede 1+1’den 6+2’ye kadar farklı seçeneklerde konut seçenekleri yer alıyor. Endeksa verilerine göre ilçede ortalama konut fiyatı 553 bin 600 TL. 

Konut tipine göre dağılıma bakıldığında ortalama değerlerle Şişli‘de 1+1‘lerin fiyatı 386 bin 858 TL, brüt alan 67 metrekare, geri dönüş süresi 20 yıl; 2+1‘ler 472 bin 770 TL, brüt alan 90 metrekare, geri dönüş süresi 25 yıl; 3+1‘ler 750 bin 750 TL, brüt alan 130 metrekare, geri dönüş süresi 30 yıl; 4+1‘ler 1 milyon 114 bin 520 TL, brüt alan 170 metrekare, geri dönüş süresi 27 yıl olarak açıklandı. 

Ortalama kira bedeli 19.94 TL/metrekare

Şişli‘de...