05 / 05 / 2024

Şişlide satılan binanın ihalesi

Şişlide satılan binanın ihalesi

İstanbul Şişli'de bulunan fabrika binası ve gecekondu İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 12 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 11:10 arası satışa çıkarılıyor.

İstanbul'da son dakika kentsel dönüşüm: Yıkılan binanın yan apartmanın duvarı yok!

İstanbul Avcılar’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binanın, bitişiğindeki apartmanın balkon duvarının olmadığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Depremzede esnafa 4,1 milyar TL'lik kredi kullandırıldı!

Aktararılan son dakika detaylarına göre, Ticaret Bakanlığı öncülüğünde e-ticaret alanında başlatılmış olan "Deprem Yardımlaşma Seferberliği" ile satılan ürün sayısı 6 ayda 4 milyon 718 bin 191, satılan ürünlerin toplam bedeli de 397 milyon 336 bin 69 Türk Lirası şeklinde oldu.

2023’ün en çok satılan otomobili o oldu; 267 bin adetten fazla satış yaptı

2023 yılının ilk çeyreğinin satış rakamları açıklandı ve en çok satılan otomobil belli oldu. En çok satılan aracın bir elektrikli otomobil olması dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

2022'de satılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar aldı! Zirvedeki şehir Balıkesir oldu! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz sene satışı yapılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar alırken, bu alanda en yüksek oran yüzde 41,35 ile Balıkesir'de kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

Şişlide satılan binanın ihalesi Haberi

Şişlide satılan binanın ihalesi

İstanbul Şişli'de bulunan 2 bina İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 4 milyon 300 bin TL'ye ihaleye çıkarılıyor.


Satışa konu fabrika binası 6 katlı kargir yapıdan oluşuyor. 2 bodrum + zemin + 3 notmal katlı kargir eski bina halen kapalı ve boş halde bulunuyor. Her katında bağımsız bölüm ve B.A.K olarak inşa edilen binanın fabrika binası olarak inşa edildiği görülüyor. 


Satışa konu gecekondu; Bina büyük ölçüde ekonomik ömrünü tamamlamış olup kullanılmamaktadır. Etrafında bitişik nizam yapılar yer alan bina parsel arsa olarak değerlendiriliyor.


Kıymeti: 4.300.000,00 TL


1. Satış Günü: 12/03/2015 Perşembe günü 10:00 ile 11:10 arası taşınmazlar, İstanbul Adalet Sarayı İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Odası Çağlayan / İstanbul'da satışa çıkarılıyor.


İlanın tam metni için