28 / 04 / 2024

Şişliden sonra Yenimahalle şoku

Şişliden sonra Yenimahalle şoku

Büyükşehir Kanun Tasarısı, İstanbul Şişli'den sonra Ankara'nın en büyük üçüncü ilçesi olan Yenimahalle'yi vurdu...

Deprem erken uyarı sistemi bina ve iş yerlerinden sonra cep telefonlarına geliyor!

Deprem erken uyarı sistemi Edis bina ve iş yerlerinden sonra şimdi de cep telefonları üzerinden de hizmete sunulacak.

İnternetten bungalov kiralamayı düşünenler dikkat! 250'den fazla kişi 5 milyon TL dolandırıldı!

Nevşehir merkezli 9 şehirde sosyal medya üzerinden 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirlenen 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Kişilerin bungalov kiralamak isteyen 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirtildi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG litre fiyatları bugün ne kadar? Hemen bakın! 

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe yaşanan fiyat değişikliklerinden sonra benzin, motorin ve LPG litre fiyatı araştırmaları hız kazandı. 

Dolar ve faiz için kritik rakam! Ekonomist tek tek açıkladı: Dolar 26 lirada duracak! 

Ekonomi yönetiminin değişmesinden sonra dikkatler haftaya yapılacak Merkez Bankası faiz toplantısına odaklandı. Ekonomist Filiz Eryılmaz, kritik dolar ve faiz tahminlerini rakam vererek açıkladı.  

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! EYT'de tarih verildi! İşte ilk maaşların yatacağı gün

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi, verdiği aradan sonra Meclis Genel Kurulu'nda bütün partilerin oylarıyla kabul edildi ve artık yasa haline geldi. Şimdi ise, EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatacak? Kim hangi gün maaş alacak? soruları var. İşte sorularınızın yanıtları.

E-ticarete büyük fren… İşte yeni kanun!

E-ticaret Kanunu'nda yapılan değişiklikten sonra Rekabet Kanunu Değişikliği Taslağı da sektörde bomba etkisi yarattı. Bu Rekabet Kanunu değişikliğinin ardından e-ticaret sektörünü yoğun bir denetim ve baskın bekliyor. Peki, uzmanlar bu işe ne diyor?

Altına yatırım yapacaklara flaş uyarı! Emlak Kulisi yine en doğruyu ilk yazdı

Altına yatırım yapacak vatandaşlara geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların doğruluğu bugün altın fiyatlarının geldiği durumdan sonra resmen kanıtlandı. İşte altın yatırımcılarına yapılan önemli uyarının detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden Ankara Yenimahalle'de satılık 2 arsa! 77.7 milyon TL'ye!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi, 43544 ada, 2 nolu parselde ve 43545 ada, 2 nolu parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Rusya'ya yapılan yaptırımlar buğday fiyatlarına sıçradı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rusya'ya yönelik yeni ilave ekonomik yaptırımlar açılandı. Yaşanan gelişmelerin ardından tarımsal emtia fiyatlarında hızlı yükselişler yaşanmaya başladı.

Jack Dorsey'in kripto para tutkusu durmuyor!

Jack Dorsey, kripto paralara olan tutkunluğuyla dikkat çekiyor. Dorsey, Twitter'daki işinden sonra odaklanacağı kripto para kariyeriyle son derece "marjinal" bir milyarder olarak ismini duyuruyor. 

Ankara'da 271 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 271 kamu konutunu satıyor...

İcra İflas Kanunu’nda ne değişiyor?

2018'de İcra ve İflas Kanunu’ndaki değişiklikten sonra 3 senelik uygulama sürecinde meydana gelen problemlerin giderilmesi amacıyla konkordatoya ilişkin bazı maddelerde yeniden düzenleme yapıldı. Yasa teklifinin bu hafta Meclis Genel Kurulu’nda değerlendirilmesi planlanıyor.

Şişliden sonra Yenimahalle şoku Haberi

Şişliden sonra Yenimahalle şoku

TBMM Genel Kurulu'nda Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı görüşüldü. İstanbul Şişli'nin Ayazağa, Maslak ve Huzur Mahalleleri'nin Sarıyer'e bağlanmasına ilişkin hüküm de kabul edilen bölüm içinde yer aldı. Yine İstanbul Arnavutköy ilçesine bağlı N akkaş ve Bahşayış Mahalleleri ile Büyükçekmece İlçesine bağlı Muratbey Mahallesi, Çatalca Belediyesi'ne katılacak.


Tasarı üzerindeki görüşmelerde, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bazı mahallelerinin Çankaya ve Etimesgut ilçelerine bağlanmasına ilişkin önerge...