17 / 05 / 2024

Sistemkoine neden erişilemiyor

Sistemkoine neden erişilemiyor

Kripto para borsalarında Thodex, VeBitcoin ve GoldexCoin sonrasında Sistemkoin'e de erişim sağlanamadığı öğrenildi.

İstanbul'un gündemi ekonomi: Kart borçlarının tümü ödenemiyor, gıdaya erişilemiyor!

'İstanbul Barometresi: İstanbul Gündemi' raporuna ilişkin 3 senelik sonuçlar açıklandı. İstanbullular kredi kartları borçlarının tamamı ödeyemedi, gıdaya erişemedi, iyi beslenemedi... 

Vatandaş neden ev alamıyor? 

Türkiye'de son 2 senede konut fiyatları uçtu. Fiyatların artmasıyla vatandaş konuta erişimde zorluk yaşamaya başladı. Peki, kiracılar neden ev alamıyor?

Altında fren patladı! Nedeni ortaya çıktı! Bu haberi okumadan kuyumcunun kapısından içeri girmeyin

Altın fiyatı 2000 doları geçti. Altında fren patladı. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının neden yükseldiğini merak ediyor. Bu haberi okumadan kuyumcunun kapısından içeri girmeyin.

İkinci el otomobil markaları içinde değeri en çok artan model belli oldu

Sıfır ortomobil fiyatlarındaki artışlar tüketicinin ikinci el otomobillere rağbet göstermesine neden oldu. Pazarda geçtiğimiz ay bir otomobilin değeri bir önceki aya göre yüzde 30'a yakın arttı. Peki ikinci elde değeri en çok artan model hangisi oldu? İşte detaylar...

BtcTurk'te erişim sıkıntısı: Şirketten ilk açıklama geldi!

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsaları arasında yer alan BtcTurk'e saatlerdir erişilemiyor. Şirketten konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, arızanın servis sağlayıcılardan kaynaklandığı belirtildi.

Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişilemiyor!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in toplamda 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddiaalarıyla beraber tartışmaların başladığı kripto para borsasında Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişim sağlanamıyor.

Kocaeli Başiskele'nin konut değeri yükseldi!

Konut projeleri ve üretimi konusunda İzmit, Kartepe, Başiskele üçgeninde, son yılların yükselen değeri ve üçgenin en tepesinde Başiskele olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Peki neden?

Efe Bezci: Besa Kule tabela değeri ile de fark yaratıyor!

Başkent Ankara’da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Eskişehir Yolu’nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, yüksek tabela değeri ile de fark yaratıyor.

İstanbul marka değeri en yüksek olan 25 şehrin arasında yer aldı!

İngiliz Guardian gazetesi dünyanın marka değeri en yüksek olan 25 şehrini açıkladı. Dünyanın marka değeri en yüksek şehrinin ABD’nin Los Angeles kenti olduğu görülürken İstanbul listede 11’inci sırada kendine yer buldu.

En büyük teşvik belgesi 1 milyar 26 milyon dolarla Eriç Enerji’ye verildi!

Şubatta 5 milyar 629 milyon dolarlık yatırım öngören 249 projeye yatırım teşvik belgesi verildi. Şubatta en büyük teşvik belgesi 1 milyar 26 milyon dolarla, Erzincan’a HES projesi yapacak Eriç Enerji’ye verildi

Ali Ağaoğlu'nun garajındaki araçların değeri 10 milyon TL'yi geçti!

Dikkat çekici renklere sahip ve hızlı lüks otomobillere düşkün Ali Ağoğlu' nun garajındaki araçların değeri 10 milyon TL'yi aşıyor. Otomobillerin modelleri farklı ama plakası aynı.

Rant vergisi neden ödenir?

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı açıklamaya göre rant vergisi ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Peki, rant vergisi nedir? Rant vergisi neden ödenir? İşte rant vergisi 2014...

Dönüşümle evlerin değeri katlandı ama satıp çıkan azaldı!

Dönüşümün yoğunlaştığı kent merkezlerinde eski yapıların değeri astronomik rakamlara çıktı. Yeni trend ise evi satıp çıkmak değil, yenilemeyi beklemek. Kadıköy'deki eski binaların fiyatını yeni yapıların fiyatına yaklaştırdı...

Sistemkoine neden erişilemiyor Haberi

Sistemkoine neden erişilemiyor

Kripto para borsası Thoxe'e erişim sağlanamaması ve kurucusu Furkan Fatih Sözer’in yurtdışına kaçması iddiaları sonrasında kripto para borsasında yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Spuntiknews'te yer alan habere göre; Vebitcoin’un da faaliyetlerini sonlandırması sonrasında bir başka yerli kripto borsası olan Sistemkoin’e de iki aydır erişim sağlanamadığı öğrenildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Sistemkoin internet sitesinde, “Web sitemiz, plansız ve zorunlu bir sunucu güncellemesi sebebiyle geçici olarak kapalıdır. En kısa sürede yeniden hizmetinizde olacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz” mesajını yayınladı. 

Önceki gün VeBitcoin'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında, şirket yöneticisi ve çalışanları 4 kişinin gözaltına alındığı ve şirketin CEO'su İlker B.'nin ise 2 yıl önce Karadağ'dan vatandaşlık çıkartıldığı öğrenilmişti.

Kripto para borsalarında Thodex, VeBitcoin ve GoldexCoin'in ardından Sistemkoin'e de erişim sağlanamıyor.