02 / 05 / 2024

Kripto para borsalarında yeni kriz: Sistemkoin'e erişim sağlanamıyor!

Kripto para borsalarında yeni kriz: Sistemkoin'e erişim sağlanamıyor!

Kripto para borsalarında Thodex, VeBitcoin ve GoldexCoin sonrasında Sistemkoin'e de erişim sağlanamadığı öğrenildi.



Kripto para borsası Thoxe'e erişim sağlanamaması ve kurucusu Furkan Fatih Sözer’in yurtdışına kaçması iddiaları sonrasında kripto para borsasında yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Spuntiknews'te yer alan habere göre; Vebitcoin’un da faaliyetlerini sonlandırması sonrasında bir başka yerli kripto borsası olan Sistemkoin’e de iki aydır erişim sağlanamadığı öğrenildi. 

 Kripto para borsalarında yeni kriz: Sistemkoin e erişim sağlanamıyor!

Konuyla ilgili açıklama yapan Sistemkoin internet sitesinde, “Web sitemiz, plansız ve zorunlu bir sunucu güncellemesi sebebiyle geçici olarak kapalıdır. En kısa sürede yeniden hizmetinizde olacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz” mesajını yayınladı. 

Önceki gün VeBitcoin'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında, şirket yöneticisi ve çalışanları 4 kişinin gözaltına alındığı ve şirketin CEO'su İlker B.'nin ise 2 yıl önce Karadağ'dan vatandaşlık çıkartıldığı öğrenilmişti.

 

Kripto para borsalarında Thodex, VeBitcoin ve GoldexCoin'in ardından Sistemkoin'e de erişim sağlanamıyor.

Yorumu: Hangilerine sağlanabilecek?

— Tebernüş Kireçci (@TebernKireci1) April 24, 2021

 

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön