14 / 05 / 2024

site ismini değiştirmek

site ismini değiştirmek

Site ismi değiştirilebilir mi? Site ismi değiştirme konusunda, kat maliklerinin oy çokluğu mu yoksa oy birliği mi gerekiyor? Site ismi nasıl değiştirilir? İşte site ismi değiştirme esasları...

Kirayla yarışan site aidatlarına düzenleme geliyor! Kat Mülkiyeti Kanunu’ndaki değişiklikler için hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Adalet ile İçişleri bakanlıklarının fahiş miktarlara ulaşan site aidatlarına yönelik çalışma yaptığı bildirildi. Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yapılacak değişiklikler, 1 Ekim’de TBMM gündemine gelecek.

Avrupa Birliği yatırım çekmek için stopaj kurallarını değiştiriyor!

Avrupa Birliği (AB), yatırımları artırmak ve sermaye piyasasını geliştirmek amacıyla stopaj vergisi sisteminde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

4 çekirdeği olan Huawei Nova 9 Vatan Bilgisayar’da! Hem de bu fiyata! 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Huawei’in en çok satan telefonlarından Nova 9’u uygun fiyatlara Vatan Bilgisayar’dan alabilirsiniz Akıllı telefonlarını bir başka cihaz ile değiştirmek isteyenler teknolojinin son adresi Huawei Nova 9’da temin edebilir. İşte detaylar…

Telefonunu değiştirmek isteyenler sakın kaçırmasın! En hızlı akıllı telefonlar belli oldu! İşte detaylar!

Telefonunu değiştirmek isteyenler ya da yeni bir telefona ihtiyacı olanlar Eylül 2022 itibari ile belirlenen en hızlı telefon modellerini sakın kaçırmasın!

Emeklilere 10 bin TL'lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi yaşandı. Banka değiştirmek isteyen emekliler için bugün son gün olurken bazı bankalar sürelerini uzattı. Peki hangi banka ne kadar zamana kadar başvuru kabul edecek? İşte detaylar...

Ad ve soyadı değiştirmek isteyenlere müjde! Tarih verildi! İşte ad ve soyadı değişikliğine dair detaylar!

Ad ve soyadı değiştirmek isteyenler bu işlemin nasıl yapıldığını merak ediyor. İşte Ad ve soyadı değiştirmek isteyenlerin merak ettiği noktalar!

e-Devlet’ten son şans 24 Aralık 2022 tarihi! Kimliğinde değişikliğe gitmek isteyenler bu tarihi kaçırmamalı

Ad ve soyadını değiştirmek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık e-d Devlet’ten geldi. İsim ya da soyadını değiştirmek isteyen kişiler 24 2022’ye kadar e – Devlet’ten başvuru yapabilecek. İşte detaylar…

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Ev yenilemek mi, ev değiştirmek mi? 

Birçok vatandaş evini yenilemek veya değiştirmek konusunda kararsız kalıyor. Peki, hangi seçim daha mantıklı? Ev değiştirmek mi ev yenilemek mi? İşte detaylar...

Merkez Bankası o ismi değiştirdi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 2001 yılından bu zamana kadar kullanmış olduğu ve herkes tarafından bilinen Beklenti Anketi ismini Piyasa Katılımcıları Anketi olarak değiştirildiğini açıkladı.

Sitedeki değişikliklere bina yönetimi müdahale edilebilir mi?

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özkolukısa ve Orkun Çekin ortaklığında kuruldu.

site ismini değiştirmek Haberi

site ismini değiştirmek

Site ismi değiştirme!

Birden fazla konut bloklarının oluşturduğu konut sitelerinin yönetimi ile ilgili esaslar Kat Mülkiyeti Kanununda açıklanıyor. Site ile ilgili alınacak kararlar, site yönetim toplantılarında kat malikleri ile belirleniyor.


Peki site ismi değiştirilebilir mi? Site ismi değiştirme konusunda, kat maliklerinin oy çokluğu mu yoksa oy birliği mi gerekiyor? Site ismi nasıl değiştirilir?


Site ismini değiştirmek..


Kat Mülkiyeti Kanunu 

Madde 28:

"Yönetim planı yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini yönetici ve denetçilerin alacakları ücreti ve yönetime alt diğer hususları düzenler. Yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlıyan bir sözleşme hükmündedir. 


Yönetim planında hüküm bulunmıyan hallerde, anagayrimenkulün yönetiminden doğacak anlaşmazlıklar bu kanuna ve genel hükümlere göre karara bağlanır. 


(Değişik: 13/4/1983-2814/11 md.) Yönetim planının değiştirilmesi için bütün kat maliklerinin beşte dördünün oyu şarttır. Kat maliklerinin 33 üncü maddeye göre mahkemeye...