05 / 05 / 2024

Site müdürleri

Site müdürleri

250 sitede yaklaşık 150.000 konuta hizmet vermekte olan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

21 maddede site müdürlüğü ve maaşları tavsiye hesabı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site müdürlüğü ve maaşları tavsiye hesabı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

23 maddede site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Sütlüce’deki riskli binaların mühürleri söküldü!

Sütlüce’de çöken binanın çevresindeki riskli binaların mühürleri tehlike olmadığı gerekçesiyle söküldü. Vatandaşlara “evlerine dönebilecekleri” söylendi.

7 maddede site müdürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site müdürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

İskenderun'da kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

İskenderun Belediyesi Başkanı Seyfi Dingil, İş Bankası Genel Müdür yardımcısı Yalçın Sezen, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya ile İş bankası şube müdürleri katıldı.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Zonguldak Belediyesi tarafından "kentsel dönüşüm" bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediyesi Eğitim Odası'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Kiptaş Siteleri Site Yönetim Müdürleri bir araya geldi!

Kiptaş Siteleri Site Yönetim Müdürleri ve Yönetim Kurulları Toplantısı Başakşehirde Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Site müdürleri Haberi

Site müdürleri

Hali hazırda TOKİ, KİPTAŞ, ,AFAD, KENT KONUT, EMLAK KONUT, TOBAŞ gibi bir çok önemli iştirak kurumuna ve de Özel Sektöre ait bir çok tanınmış ve bilinen markaya yönetim hizmeti sunan Boğaziçi Yönetim A.Ş nin portföyünde bulundurduğu 250 sitede yaklaşık 150.000  konuta hizmet vermekte olan ekiplerin başlarında bulunan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.


Programın 2.günü Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik , Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Site Yönetimleri Şube Müdürü Hacı Bayram Buldur  ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy katılarak birer selamlama konuşması yaptı.

Programın Açılış Konuşmasında Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal: 2014 yılının komşuluk  yılı olduğunu bu anlamda gerçekleştirilen...