09 / 05 / 2024

site toplantısı süreci

site toplantısı süreci

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site kurul toplantıları süreç yönetimi 2" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

15 maddede site toplantılarında oylama süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "15 maddede site toplantılarında oylama süreci" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

14 maddede site yönetimlerinde kararlar süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde kararlar süreci" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Koronavirüste kat malikleri toplantısı nasıl yapılmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizdeki tüm binalarda bina temsilci/ yöneticilerinin değiştirilmesi, sonuçta da site yönetim kurulunun değiştirilmesi gündemde. Bina kat malikleri toplantısı nasıl ve ne şekilde yapılmalı? Yapılması için hangi kurumdan izin alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Site yönetim toplantısında alınan karar nasıl iptal edilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Site yönetim toplantısı yapılıyor ve kararlar alınıyor. Ancak onaylatılan deftere ek bir madde yazılıyor. İşin iyi yanı imzalayanlardan biri defterin resmini çekmiş, mahkemeye dava açıyorlar. Bu kararlar geçerli mi? ' sorusunu yanıtladı.

10 maddede site toplantılarında karar alma süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site toplantılarında karar alma süreci" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Türker Proje'nin Kartal'daki arazisinin imar süreci mecliste görüşüldü!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal'daki arazisinin imar planı süreci bugünkü İBB Meclis toplantısında görüşüldü.

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

İstanbul Havalimanı'nda taşınma toplantısı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanına planlanan büyük taşınma süreci öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan önderliğinde toplantı düzenleniyor.

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

site toplantısı süreci Haberi

site toplantısı süreci

16. SÜRECİN HUKUKİ BOYUTUNUN SAĞLIĞI İÇİN YAPILACAKLAR

634 sayılı KMK’ın ilgili maddelerinin gözden geçirilmesi

Yönetim planının ilgili maddelerinin incelenmesi

Önceki seçimler arşivinin değerlendirilmesi

Son üç yılın ictihatlarının site özelliklerine göre dikkate alınması

17. SÜRECİN İDARİ BOYUTUNUN SAĞLIĞI İÇİN YAPILACAKLAR

İş işleyişinin planlanması

Z-zamanlı iş akış cetvelinin hazırlanması

18. SÜRECİN SAĞLIĞI İÇİN YAPILACAKLAR

Akış cetvelinin iş işleyişine prova edilmesi

Seçim sürecinin başlatılması

19. SÜRECİN FORMAT ÖZELLİĞİ İÇİN YAPILACAKLAR

 Formlar

20. SÜRECİN HUKUKİ BOYUTUNUN SAĞLIĞI İÇİN YAPILACAKLAR

Site Yönetimi mevzuatlar bütünüdür. Seçimler de mutlaka mevzuatlar dahilinde yapılmak durumundadır.

21. 634 SAYILI KMK’IN İLGİLİ MADDELERİNİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ

Sitelerimiz de dahil, kat mülkiyetine konu gayrimenkullerin hakkındaki en geniş mevzuat kaynağı olan Kat Mülkiyet Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 02.01.1966 tarihinden beri dokuzdan fazla defa değişmiştir. Bu değişikliklerin süreceği de tahmin edilmektedir.

Yönetim ile ilgili, maddeler detaylı olarak kanun metninde emredici ve-veya düzenleyici...