04 / 05 / 2024

site yönetim sektörü

site yönetim sektörü

İnşaat sektöründeki gelişmeler, site tarzı yaşam, artan güvenlik ihtiyacı yeni bir sektör doğurdu. Çok bloklu toplu yapıların ortaya çıkması ve mevzuatların da baskısıyla Türkiye'de 'Site Yönetim' sektörü ortaya çıktı.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Erol Temizel tarafından kuruldu.

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Konut sitesi aidatlarına indirim mi geliyor? Site yönetim sektöründen son dakika açıklaması!

Konut Siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik çalışma başlatılmasının ardından konut sitesi yönetimleri aidatlara indirim bekliyor.

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü zorda! İnşaat demiri kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden biri olan demir fiyatlarındaki yükseliş sektörü olumsuz etkiledi. Gelen zamlardan sonra demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 4 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları...

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

İnşaat sektörü döviz kurları nedeniyle tedirgin!

Döviz kurlarında meydana gelen artış sonrası inşaat malzemelerinde fiyatlar hızlı bir şekilde yükseldi. Sektör temsilcileri yeni projeler için destek bekliyor.

İnşaat sektörü en çok kazandıran sektör oldu!

Gedik Yatırım tarafından hazırlanan ve sektörlere göre değişimlerin değerlendirildiği rapora göre BİST 100'de 2021'in ilk dokuz ayında en çok yükselen sektörün inşaat olduğu belirtildi.

site yönetim sektörü Haberi

site yönetim sektörü

İnşaat sektöründeki gelişmeler, site tarzı yaşam, artan güvenlik ihtiyacı yeni bir sektör doğurdu. Çok bloklu toplu yapıların ortaya çıkması ve mevzuatların da baskısıyla Türkiye'de 'Site Yönetim' sektörü ortaya çıktı. Mevzuata göre 8 bölümden fazla bağımsız bölüme sahip, kat mülkiyetine geçmiş toplu yapılarda yani sitelerde yönetici atanması zorunlu. Önceden ağırlıkla askerler olmak üzere, emekli memurların yönetimindeki site, apartman yönetimleri profesyonel şirketlere geçiyor. Yani site ve apartmanlarda kişilerin yöneticiliğinden profesyonel şirketlerin yönetimine doğru bir değişim söz konusu ve yaklaşık 100 site yönetimi şirketinin bulunduğu tahmin ediliyor.




Sabah...