22 / 05 / 2024

siteler için koronavirüs tedbirleri

siteler için koronavirüs tedbirleri

Site havuzlarında alınması gereken önlemler doğrultusunda, havuzlarda, çalışanlar dahil 4 metrekareye 1 kişi olacak biçimde kapasite belirlenecek, havuz içerisinde 8 metrekareye 1 kişi olacak şekilde kapasite ayarlanacak.

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Konut için amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Konut amortisman süreleri merak edilip araştırılıyor. Borsacı Sima Kocatepe, konut için amortisman süresinin nasıl hesaplandığını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı! Yeni düzenleme geliyor

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vergi sisteminin sadeleştirilmesine yönelik beklentinin olduğunu söylemişti. Hazırlanan düzenlemeye göre vergi türlerinin azaltılması için düğmeye basıldı.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Sosyal güvenlik ve çalışma hayatına yönelik adaletsizlikleri gidermek için kolları sıvayan hükümetin EYT’den sonra maaşı düşük kalan emekliler için  intibak yasası çıkarma hazırlığında olduğu belirtiliyor.  Peki intibak nedir? Daha önce nasıl çıkarıldı? Kimler faydalanacak?

Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

Milyonlarca EYT'linin yüzü gülecek. Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

siteler için koronavirüs tedbirleri Haberi

siteler için koronavirüs tedbirleri

Sağlık Bakanlığı tarafından güncellenen "Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi"ne 33. madde olarak "Site Havuzlarında Alınması Gereken Önlemler" eklendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, rehberde, koronavirüsse neden olan virüsün, insanlara havuzlardan bulaştığına ilişkin veri bulunmadığı fakat çok sayıda kullanıcının bir araya geldiği ortamlar olması sebebiyle havuzların, koronavirüs bulaşma açısından risk teşkil edebileceği belirtildi.

Hazırlanan rehberde, güvende olmak için buralardaki kalabalık alanlardan uzak durulması, sosyal mesafenin korunmasına dikkat edilmesi gerektiği belirtilerek "Sosyal mesafenin korunamamasının yanı sıra havuz kenarı, basamaklar ve korkuluklar ile ortak kullanılan soyunma odaları ve buralardaki eşya dolapları, yıkanma ve dinlenme alanları, musluk, duş ekipmanları, şezlonglar, duş düğmeleri, kapı kolları gibi temas riskinin olduğu yüzeyler, hastalığın bulaşması açısından risk taşımaktadır. Bu alanlar sıklıkla temizlenmelidir. Sık kullanılan yüzeylere dokunulduğunda yüze, göze, ağız ve burna...