07 / 05 / 2024

sitelerde önlem alınmadan yıkılan bina

sitelerde önlem alınmadan yıkılan bina

Ankara Siteler Altınay Caddesi üzerinde kullanılmayan boş bir binanın yıkımı esnasında göçük meydana geldi. Önlem alınmadan yapılan yıkım sırasında bina işyerlerinin üzerine yıkıldı. İşyerleri kullanılamaz hale geldi...

MASFED: Otomobil piyasasına topyekün tedbir alınmalı! 

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç,  Türkiye’de üretilen araçlar için bazı teşvik ve desteklerin sağlanması için topyekün önlem alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

Piyasa uzmanlarından önemli uyarı! Tedbir alınmadan Borsa İstanbul açılmasın!

Borsa İstanbul açılmadan önce önlemlerin alınması gerektiğini belirten uzmanlar, piyasaların sakin bir ortamda açılması için önemli uyarılarda bulundular. İşte o öneriler...

O müteahhitler için uyarı! Kaçıyorlar önlem alın!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, "Müteahhitler yurt dışına kaçmaya çalışıyor, hemen yurt dışı çıkış yasağı konulsun” çağrısı geldi.

ABD’den olağanüstü önlem uyarısı! Hazine Bakanı tarih verdi kritik gün 19 Ocak! ABD temerrüde mi düşecek?

ABD, borç limitine ulaşmak üzere. Bunun için beklenen tarih ise oldukça yakın. Önlem alınmazsa ABD’de 19 Ocak günü borç limitine ulaşılmış olacak ve ülke temerrüde düşecek. Piyasaların gözü ABD’den gelecek adımlarda. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisinden borç limitinin artırılmasın

Gıda krizi büyüyor! 2023'te küresel felaket olmadan önlem alınmalı! 

Dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar, küresel ısınma ve bölgesel çatışmaların sebep olduğu gıda krizi sebebiyle milyonlarca kişinin hayatı tehlikede. Birleşmiş Milletler, önlem alınmazsa, mevcut gıda krizinin 2023 yılında küresel felakete dönüşebileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Önlem alınmazsa 5-10 kış korkunç geçecek

Avrupa elektrik fiyatlarını sabitlemeye hazırlanıyor. Belçika Enerji Bakanı Tinne Van der Straeten, AB'de enerji kriziyle ilgili sert bir uyarıda bulundu. Van der Straeten gaz fiyatlarıyla ilgili acil önlem alınması gerektiğini aksi takdirde önümüzdeki 5-10 kışın korkunç geçeceğini söyledi.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Kripto para dolandırıcılıkları için önlem alınmadı iddiası!

Kripto para piyasası gündemden düşmüyor. 3 sene önce devlete kripto para dolandırıcılığı ile ilgili alınan tedbirler sorulmuş. İktidar ise “dikkatli olun” demiş. 

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Edirne'deki kamu yapılarında afetlere karşı önlem alınıyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin Öztürk yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının planlamasıyla kamu yapılarında afetlere karşı önlemler alındığını dile getirdi.

sitelerde önlem alınmadan yıkılan bina Haberi

sitelerde önlem alınmadan yıkılan bina


Başkent’te bir bina, önlem alınmadan yapılan yıkım sırasında işyerlerinin üzerine yıkıldı. İşyerleri kullanılamaz hale geldi.


Ankara Siteler Altınay Caddesi üzerinde kullanılmayan boş bir binanın yıkımı esnasında göçük meydana geldi. Güvenlik önlemi alınmadan yapılan yıkımda bina işyerlerinin üzerine doğru yıkıldı. Göçüğün ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede enkaz altında kimsenin olmadığı belirlendi. Olayda işyerleri hasar görerek kullanılamaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Manisa...