28 / 05 / 2024

Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem

Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem

Sivas Platformu Gelenekse İftarı Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AB Bakanı Egemen Bağış’ın da katılımıyla 28 Temmuz Cumartesi günü yapıldı

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Sivas'ta ibretlik olay! Kansere yakalandı, cami inşaatına 500 bin lira bağışladı!

Sivas'ta ders olacak bir olay yaşandı. Gülbeyaz Topgül (68), isimli vatanfaş biriktirdiği 500 bin lira nakit parayı kentte yapımı süren Merkez Cami ve Külliyesi'ne bağışlamak için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e verdi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başladı!

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başlatıldı. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Sivas'ın en önemli kaplıcalarından biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası'nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Saim Kılıç,Torunlar GYO Yönetim Komitesi Başkanı seçildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere olan üye atamaları ve komite başkanını seçtiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Halk GYO'nun yönetim kurulu başkanı değişti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan eski başkan Hasan Cebeci'nin yerine Recep Süleyman Özdil'in getirilmesinin kararını bildirmiştir.

ASTOP'tan Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan'a ödül!

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP) bu yılki Vefa Ödülleri’nden birini Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan aldı..

Bahçeşehir Gölet Platformu Başakşehir Belediyesi'yle görüşecek!

Bahçeşehir Göleti 22 Nisan’da satılıyor. Bahçeşehir Gölet Platformu'nun kurucularından Avukat Cenk Söbe ise, “Belediye yetkilileri ve belediye başkanı ile bir araya gelip göletle ilgili taleplerimizi ileteceğiz” açıklamasında bulundu.

Sivas için 'Kentsel Dönüşüm' başladı!

Sivas tarihinin en büyük projelerinden birisi olan "Esentepe Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" için protokol imza töreni düzenlendi. Programın açış konuşmasını Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın yaptı.

Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem Haberi

Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem

Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem; “Ramazanın bereketini hemşehrilerimizle paylaştığımız dayanışma iftarımıza değerli üyelerini ve kıymetli dostlarımızı bir arda görmenin memnuniyetini yaşıyoruz” dedi.

Sivas Platformu’nun geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Çok sayıda sanayici, bürokrat, gazeteci,  yazar ve siyasetçinin katıldığı iftarda, Sivas ile ilgili düşünce ve duygular dile getirilerek,  bazı teklifler de gündeme geldi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AB Bakanı Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’inde katılımıyla yapılan iftar programı çok sayıda Sivaslıyı bir araya getirdi.  

Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem, programın açılışında yaptığı konuşmada, tarihin kurulduğu günden beri biriken kültür odağı Sivas’ın anlamının çok büyük olduğunu, bu anlamı önümüzdeki kuşaklara aktarabilmenin yolunun da dayanışma içinde...