30 / 04 / 2024

Sivas Suşehri toplatısı

Sivas Suşehri toplatısı

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün! DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün... DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın...

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımında tarih resmen belli oldu! Hemen açıklanan bu tarihe bakın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımında tarih resmen belli oldu... Hemen açıklanan bu tarihe bakın...

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi açıklandı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi resmen açıklandı. Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Devlet Su İşleri Mayıs 2023 personel alımında son dakika! Hem mülakatsız hem de sınavsız alımları aman kaçırmayın!

Devlet Su İşleri Mayıs 2023 personel alımında son dakika müjdesi geldi... Hem mülakatsız hem de sınavsız alımları aman kaçırmayın...

Arnica Su Filtreli Elektrikli Süpürge en ucuz fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Bora ET11133 Su Filtreli Süpürge, su filtreli yapısı, 2400 watt motor gücü ve farklı zeminler için özel süpürge uçlarıyla üstün temizlik performansı ortaya koyuyor.

Arçelik Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çay Makinesi, 1.7 litrelik ısıtıcı kapasitesi ve 1750 Watt çalışma gücü sayesinde gelişmiş tasarımı ile hem çay makinesi hemde su ıstıcısı olarak kullanılabiliyor.Peki Arçelik çay makinesinin diğer özellikleri neler,ne kadara satılıyor? 

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

Arnica Su Filtreli Elektirikli Süpürge 3.999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Arnica,yüksek emiş gücüne sahip teknolojisini tüketicisiyle buluşturuyor. Bakterilerin çoğunluğunu yok eden teknolojisi sayesinde Arnica bora su filtreli elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. 

Arnica Su Filtreli Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının kullanım ihtiyaçlarına göre tasarlanmış toz torbasız elektrikli süpürge ile temizlik zahmetsiz ve çok pratik.

Mutfakta yardımcınız Bim’den! Uygun fiyatlı mutfak ürünleri Bim’e geliyor! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 28 Ekim Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Cuma günü Bim’e mutfakta yardımcınız olacak su kaynatıcısı kettle’dan tavaya pek çok ürün gelecek. Peki başka hangi ürünler Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Sivas Suşehri toplatısı Haberi

Sivas Suşehri toplatısı

İl Genel meclisi toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Sedat Özata başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Suşehri ilçesinde il Özel İdaresi'ne ait 8 dönümlük arsanın Diyanet işleri Başkanlığı'na devri konusu görüşülerek karara bağlandı. Konuyla ilgili görüşlerini dile gebren bazı meclis üyeleri, konunun komisyona havale edilmesini istedi. Divriği il Genel Meclisi Üyesi Sadık Güller, konunun komisyona havale edilmesi ve mecliste yeniden görüşülmesini talep etti. Bunun üzerine söz alan Suşehri İl Genel Meclisi Üyesi İdris Yazıcı ise "Suşehri'nde yapılacak olan külliyeye ihtiyacımız var. Burada; 75 kişilik erkek kuran kursuyla, 75 kişilik kız kuran kursuyla, bilgisayar odalarıyla ve camisiyle ilçemize yakışır bir yapı yapılacak. Yalnızbağlar Bölgesi TOKİ'ye de yakın bir bölge. Cami noksanlığı var. Suşehri'nde güzel bir eser ortaya çıkacağından eminim Emeği geçen herkese Suşehri...