10 / 05 / 2024

sivasa avm geliyor

sivasa avm geliyor

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

Sivas Prime Mall 2016'da hizmete girecek!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, sahibi olduğu Yıltaş Grubu ile Sivas'ın ilk AVM'sini hizmete sokacak. 15 ortakla 100 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek 'Primemall Sivaspark' 2016'da açılacak.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

16 soruda Türkiye'de AVM'ler 2022! 

Ticari gayrimenkul sektörü gün geçtikçe daha önemli hale geliyor. Peki Türkiye'de kaç AVM bulunuyor? AVM'lerin gelirleri yükseldi mi? AVM'lerde kiralanabilir alanlar arttı mı? İşte 16 soruda Türkiye'de AVM'ler 2022...

AVM'lere yeni yönetmelik geliyor! Ortak gider sorunu çözülecek!

Türkiye’de AVM ve markalar arasında senelerdir gündemde olan ortak gider faturalarıyla ilgili düzenlemeye gidiliyor. Peki düzenleme ile neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

2022'de 3 yeni AVM geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2022 yılında "Çocuk ve Halk Kütüphanelerini İyileştirme Projesi" kapsamında yapılması planan konular hakkında bilgi verdi.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

AVM'lere mesafe ve nüfus düzenlemesi geliyor!

AVM'ler ve  zincir marketlerin küçük esnafın aleyhine rekabet oluşmaması için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni alınacak kararlar ile AVM'lere mesafe ve nüfus düzenlemeleri geliyor.

Sanal ofislerden sonra şimdi de sanal AVM'ler geliyor!

Piyasayı yeniden canlandırmak için AVM'lerde yeni hazırlık başladı. Yeni kurulacak sistem ile her AVM kendi e-ticaret sitesini açarak bölgesinde bulunan tüketiciye satış yapacak. Bu sayede ilk etapta yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.

sivasa avm geliyor Haberi

sivasa avm geliyor

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı. 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Primemall SivasPark AVM, Sivas şehrinin ilk AVM’si olacak. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Primemall SivasPark, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde 120 mağaza ile hizmet verecek.

2007 yılından bu yana Türkiye’de alışveriş merkezlerine yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmeti veren Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı projelerde devam ettiriyor. Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ, Anadolu’nun en köklü kentlerinden Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall SivasPark için düğmeye bastı. Toplam perakende hacmi 711 milyon avro civarında olan Sivas’ta, Primemall SivasPark alışveriş merkezi kapsadığı hizmet alanıyla 650 bin kişiye ulaşacak.

Toplamda 35...