21 / 05 / 2024

sivasta bulunan millet bahçeleri  

sivasta bulunan millet bahçeleri  

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Fatih Surdibi'nde millet bahçesi çalışmaları başladı!

Fatih'te hayata geçirilen projeye yönelik açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Surdibi'ndeki millet bahçesinde çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beykoz'a millet bahçesi müjdesi!

Önceki gün Beykoz Belediyesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'un Çayır ilçesine millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Millet Bahçesi açılışı 5 Haziran'da!

Bir dizi ziyaretler yapmak için İzmir'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de hayata geçen millet bahçeleri projeleri hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Bilecik'e millet bahçesi müjdesi!

Bilecik'e ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada Bilecik'e millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Çorlu Millet Bahçesi'nin 16 bin metrekaresi tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam 30 bin metrekare alanı bulunan Çorlu Millet Bahçesi'nin, şu ana kadar 16 bin metrekaresini inşa ettiklerini belirtti.

sivasta bulunan millet bahçeleri   Haberi

sivasta bulunan millet bahçeleri  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde başlattığı “Millet Bahçesi” projeleri kapsamında Sivas’ta eski 4 Eylül Stadyumu yerine 53 bin 126 metrekarelik Millet Bahçesi inşa edildi. Para Dergisi'nde yer alan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in seçim vaatleri arasında yer alan proje, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihale edildi. Anadolu’nun en büyük millet bahçesi olarak nitelendirilen proje, 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak Belediye’ye teslim edildi.

Proje içerisinde; toplam 36 çeşit 1029 adet ağaç, 252 oturma grubu, 15 piknik masası, 9 çocuk oyun alanı, 23 spor ve egzersiz aleti, 812 metre koşu ve yürüyüş parkuru, 770 metre bisiklet yolu ve millet kıraathanesi gibi sosyal donatılar yer alıyor. Millet Bahçesi’nin açılışını, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Cumhurbaşkanı Recep...