03 / 05 / 2024

Sivasta refakatçi oteli ne zaman açılacak

Sivasta refakatçi oteli ne zaman açılacak

Sivas'ta hayırsever iş adamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan "5 yıldızlı otel konforu"na sahip refakatçi oteli, hasta yakınlarına hizmet vermeye hazırlanıyor.

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Trump Kulesi ve Oteli'ne 'çevre kirliliği' davası!

ABD'nin Chicago kentinde bulunan Trump Kulesi ve Oteli hakkında federal çevre kanunlarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Wanda Vista Hotel 2018'de açılacak!

Çinli turizm şirketi Wanda Group, Mar Yapı ortaklığında proje geliştirdi. Mar Yapı’nın 150 milyon dolara inşa ettiği oteli Wanda Group işletecek. Çinli turist sayısında da artma bekleniyor.

Sheraton, Dilovası'na geliyor!

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er şirketler Grubu'nun turizm alanında yatırımlar yapan iştiraki olan Er Yatırım tarafından Dilovası'na iş oteli yapılıyor.

Kanatçı Muhtar'dan Beylikdüzü'ne 350 yataklı iş oteli!

Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'ndeki yıkılan restoran ve butik otelin yerine 36 katlı rezidans ve 350 yataklı bir iş oteli yapacak. Arsa üzerinde inşaat başladı.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

Kastamonu Hilton Oteli için Kuzeykent önerisi!

Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün teknik ekibiyle birlikte özel uçağını kullanarak geldiği şehrimizde, kurmayı planladığı Hilton Oteli konusunda Vali ve Belediye Başkanı’yla görüşmelerde bulundu.

Sivasta refakatçi oteli ne zaman açılacak Haberi

Sivasta refakatçi oteli ne zaman açılacak

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) yerleşkesinde yapımı tamamlanan ve 1 ay sonra hizmete açılması planlanan refakatçi oteli, konforu ve dizaynıyla 5 yıldızlı oteli andırıyor. 


CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yakınları tedavi gören refakatçilerin kalacağı otel, 58 yatak kapasiteli olarak hizmet verecek.


Hayırsever iş adamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan üç katlı refakatçi otelinde 4'ü süit olmak üzere 24 oda bulunuyor. 


- Otelde sembolik ücret alınacak


CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, yaptığı açıklamada, hayırsever iş adamı Ünal tarafından yaptırılarak CÜ'ye bağışlanan refakatçi otelin vakıf tarafından işletileceğini söyledi.


Otelde, yakınının hastanede kaldığını belgeleyen refakatçilerin kalabileceğini belirten Baktır, hiçbir kar amacı güdülmeyeceğini dile getirdi.


Oteli yaptıran Ünal'ın binanın tamamen hayra yönelik olarak hizmet vermesi konusunda bir şartı olduğunu ifade eden Baktır, "Refakatçi otelimiz tamamen ücretsiz olmayacak,...