02 / 05 / 2024

sivrice konut

sivrice konut

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Elazığ Sivrice'de 305 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ’da 20 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin 2. senesinde Sivrice'de tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Elazığlı depremzedelerden konut tepkisi!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde Baskil ilçesinde bulunan birçok konut ağır hasar gördü. Köy sakinleri hasar gören evlerle ilgili bir adım atılmadığına dikkat çekerek, kendi evlerini kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Elazığ Sivrice'de ağır hasarlı evlerde yaşayanlar var!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok konut ve bina hasar gördü. CHP Sivrice İlçe Başkanı Erim Öztürk, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen tek bir çivi dahi çakılmadığını söyledi.

Elazığ’da 3 bin 850 konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ Sivrice’deki deprem sonrasında 3 bin 850 konut yapılacağını vurgulayarak inşa edilen konutların yıl sonuna kadar teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ Elazığ Sivrice'de 100 konut yapacak!

Elazığ’ın turistik ilçesi Sivrice’de Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından kadın tutukevi, TOKİ tarafından 100 adet toplu konut, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da kapalı spor salonu ve semt sahası yapılacak.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

sivrice konut Haberi

sivrice konut

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşların konut ihtiyacının karşılanması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 23 bin 9 konuttan 19 bin 850'sinin inşa işlemleri tamamlanan 18 bin 289 konut mülk sahiplerine teslim edildi.

Elazığ depremin merkez üssü olan Sivrice'de de hasar alan eski ve depreme dayanıksız yapıların yerine kentsel dönüşüm kapsamında 1. etap olarak 305 konut, 86 ticari ünite ve 2 caminin inşaatı tamamlandı.

Göl manzaralı 2 ve...