01 / 05 / 2024

Sky Garden projesi

Sky Garden projesi

Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında çalışmalarını sürdüren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon euro yatırımla bir proje hayata geçiriyor. 

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!

RAMS Global imzası ile hayata geçirilen Rams Garden projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Sky Garden Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Garden Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhalim Latreche tarafından kuruldu. 

Setup İnşaat Sırbistan'dan sonra Avrupa'ya açılacak!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

Econ Garden 2020'de teslim! Yeni proje!

Econ Garden projesi Econ İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor.  2020 yılında teslim edilmesi öngörülen projenin çatı katındaki havuzuyla Belgrad Ormanı ve İstanbul şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Pendik Edonia Garden fiyat 2018!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Edonia Garden projesi Kar Yapı imzasıyla 85 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Pendik Edonia Garden fiyat 2018...

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sky Garden projesi Haberi

Sky Garden projesi

Sırbistan'a yapılan ilk ve en büyük Türk yatırımı olacak projede 754 konut ve 31 ticari birim yer alacak. Projede 1+1 konutlar 42-65 metrekare, 2+1 konutlar 75-85 metrekare arasında değişiyor. 

Sabah Gazetesi'nden Pınar Çelik Nacar'ın haberine göre;  Sky Garden isimli bir konut projesi 2 etap halinde yükselecek. Projedeki dairelerin fiyatları ise 95 bin eurodan başlayacak. 

Projenin ilk etabı için 50 milyon euro harcanacak. İlk etabı Haziran 2020'de teslim edilecek Sky Garden'da 10 katlı 3 blok yer alıyor. Setup Yatırım Eşbaşkanı Gökhan Tosun, Belgrad'ın Ortadoğu, Avrupa ve İsrail'den ciddi yatırım çektiğini projede Türkiye'den istihdam sağlanacağının altını çizen Tosun, projeye haziranda başlayacaklarını...