23 / 07 / 2024

sky land eroğlu iletişim

sky land eroğlu iletişim

Skyland İstanbul fiyatları 331 bin liradan başlayarak yükseliyor. 2016 yılında tamamlanacak olan Skyland İstanbul Seyrantepe'de yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor...

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu: 13 yerleşimin atık su arıtma tesisi inşaatına başladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Ergene havzasında, biyokimyasal oksijen ihtiyacı kirliliği açısından 2007-2014 arasında gözle görülür bir iyileşme sağlandı" dedi.

Abdullah Eroğlu: Emlakçıların elinde kiralık ev kalmadı!

Konya'ya sığınan mülteci sayısındaki artış, yeni öğrencilerin gelecek olmasıyla birlikte ev sıkıntısı da yaşanmaya başlandı. Eroğlu Emlak Satış Danışmanı Abdullah Eroğlu ''Şu anda emlakçıların elinde ev yok'' dedi.

Veysel Eroğlu: 77 şehirde su ihtiyacı karşılandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, Kırklareli’nde düzenlenen 19 tesisin temel atma ve 6 tesisin açılış merasimine iştirak etti. Bakan Eroğlu, 77 şehrin su ihtiyacını karşılayacak tesisler inşa ettiklerini belirtti.

Veysel Eroğlu 2014 yatırımlarını anlattı!

Vali Şahin ile bir araya gelen Eroğlu,basın toplantısı düzenleyerek, İstanbul'a su temini için 2014 yılında yapılan faaliyetler, barajlardaki mevcut su durumu, son yağışlar, ağaçlandırma, milli park ve meteoroloji çalışmaları hakkında bilgi verdi

Veysel Eroğlu: Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz. 11 bin dekar alanda ağaçlandırma yapılacak ve bir milyon fidan dikimi gerçekleştireceğiz"dedi.

Veysel Eroğlu: Yanan alanları imara açmıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Yanan alanları asla imara açmıyoruz. Başka maksatla kullanılmasına müsaade etmiyoruz ve bir yıl içinde ağaçlandırma mecburiyeti var" dedi

Veysel Eroğlu: 46 milyon fidan dikimi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, özel ağaçlandırma kapsamında tahsisi yapılan arazilere bugüne kadar muhtelif türlerde yaklaşık 46 milyon 35 bin fidan dikildiğini bildirdi...

Eroğlu: Yanan alanların tamamı tekrar ağaçlandırılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Beykoz yangınları için konuştu "Yanan orman alanlarına imar söz konusu olamaz." belirterek zarar gören yerlerin yapılan çalışmalarla tekrar ağaçlandırıldığını vurguladı...

Sky Land Seyrantepe İstanbul 'da 467 bin liraya 1+1!

Sky Land Seyrantepe İstanbul TT Arena Stadı'nın yanında Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Sky Land Seyrantepe İstanbul projesinde fiyatlar 313 bin liradan başlıyor...

Eroğlu Lounge Evleri'nde 197 bin liraya! Yüzde 0 faiz!

İstanbul Lounge’de teslime özel büyük kampanya… Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Ekim sonu itibariyle sakinlerine anahtarlarının teslim edilmeye başlandığı İstanbul Lounge ve mart ayında tamamlanacak Lounge 2 projelerinde ev sahibi olmak

sky land eroğlu iletişim Haberi

sky land eroğlu iletişim


Eroğlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen konut projesi Skyland İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yakınında hayata geçiriliyor. 600 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Skyland İstanbul projesinde ödemeler yüzde 10 peşinatla yapılıyor.


Skyland İstanbul fiyatları 331 bin liradan başlayarak değişiyor. Stüdyo dairelerden 4+1'lere kadar seçeneklerin yer aldığı Eroğlu Skyland İstanbul projesinde 1000'e yakın konut bulunuyor.


Yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı Skyland İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor. Skyland İstanbul'da 0,71 faiz oranı uygulanıyor.


Skyland İstanbul projesinde stüdyo daireler 52 - 67 metrekare, 1+1 daireler 80 - 107 metrekare, 2+1 daireler 117 - 133 metrekare, 3+1 daireler 184 - 198 metrekare, 4+1 daireler 298 - 322 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Rezidans, ofis, otel ve AVM alanlarını yer alacağı Skyland İstanbul projesinde konut alanı ve ofis alanı...