02 / 05 / 2024

soçi parkı ne zaman açılacak

soçi parkı ne zaman açılacak

Türk Summa Turizm Yatırımcılığı ve Yenigün İnşaat şirketleri, Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde dev eğlence parkı inşa ediyor. Rus basını, parkı dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’a benzetiyor...

Davutpaşa Beyaz Park ne zaman teslim?

Davutpaşa Beyaz Park ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 370 konutluk Beyaz Park Evleri projesinde daire fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor...

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Kartal Asia Park ne zaman teslim?

Çifçi Çelebi Yapı imzası taşıyan Asia Park Residence Aydos Ormanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 19 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Peki Kartal Asia Park ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Yapı ruhsatı almak için ne gerekir?

Yapı ruhsatı, bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi için, öncelikle belediyeden alınan izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yapı ruhsatı almak için ne gerekir? İşte gerekli belgeler...

Aile konutu şerhi için ne gerekir?

Aile konutu, evlilik birliği içinde, eş ve çocukların ikamet etmek amacıyla oturdukları mesken olarak ifade ediliyor. Aile konutu tapuya şerh edilebiliyor. Peki, aile konutu şerhi için ne gerekir?

Ortaklığın giderilmesi için ne yapılır?

Hisseli taşınmaz mal sahipleri ortaklığın giderilmesini isteyebiliyor. Peki, hisseli taşınmaz mal sahipleri ortaklığa nasıl son verebilir? Ortaklığın giderilmesi için ne yapılır? İşte yanıtı..

Apartman yönetimi oluşturmak için ne yapılır?

Bir apartmanda sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölümün olması halinde yönetimin oluşturulması zorunlu oluyor. Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Peki, apartman yönetimi oluşturmak için ne yapılır?

Eval Park ne zaman teslim?

Eval Park Bahçeşehir'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Eval İnşaat imzası taşıyan proje 43 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Peki Eval Park ne zaman teslim edilecek?

İpotek kaldırmak için ne gerekir?

Mevcut olan veya henüz doğmamış olmakla beraber doğması kesin veya olası bulunan herhangi bir alacak, ipotekle güvence altına alınabilir. Peki, ipotek kaldırmak için ne gerekir?

Kentsel dönüşüm kredisi için ne gerekli?

İçinde yaşadığınız binanın riskli olduğunu ve kentsel dönüşüm kapsamında kredi kullanarak yeniden inşa etmek istediğinizi düşünelim. Peki, kentsel dönüşüm kredisi için ne gerekli? İşte yanıtı..

İşyeri kiracısının tahliyesi için ne yapılır?

Bir işyeriniz olduğunu ve kiraya verdiğinizi düşünelim. Peki, işyerindeki kiracı nasıl çıkarılır? İşyeri kiracısının tahliyesi için ne yapılır? İşte kanunda yer alan haklı tahliye nedenleri..

Tapu vekaleti için ne gerekli?

Bir kişinin kendisi yerine seçtiği başka bir kişinin belirli hallerde işini halletmesi ve o işi sonuçlandırması için verdiği yazılı ve imzalı belge vekaletname oluyor. Peki, tapu için vekil atayacağınızı düşünelim. Tapu vekaleti için ne gerekli?

soçi parkı ne zaman açılacak Haberi

soçi parkı ne zaman açılacak

Türk Summa Turizm Yatırımcılığı ve Yenigün İnşaat şirketleri, Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde dev eğlence parkı inşa ediyor. Rus basını, parkı ABD’nin Los Angeles şehri yakınlığındaki dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’a benzeterek, “Burası da Rusya’nın Disneylandı olacak.” yorumunda bulundu.


İsmi “Soçi Parkı” olacak parkın 2014 yılında hizmete açılacağı kaydedildi. Parkın inşaatında Türkiye’nin yanı sıra, Rusya, ABD, İsviçre ve Alman şirketleri de yer alıyor. 


Rus basını, Türk Summa Turizm şirketinin parkta 278 odalı 4 yıldızlı oteli inşa ettiğini kaydetti. İsmi “Bogatır” olan otelin 2014 Kış Olimpiyat Oyunları’na az kala 2014'ün Şubat ayında işletime açılacağı belirtildi. “Rusya’nın Disneylandı” parkının inşaatında binden fazla Türk işçinin gece gündüz çalıştığı ifade edildi. 


Parkta Rusya’nın en yüksek eğlence merkezleri yapılacak. Yüksekliği 65 metre olan eğlence merkezinde çeşitli...