17 / 05 / 2024

soçi rixos oteli ne zaman açılacak

soçi rixos oteli ne zaman açılacak

Lüks otelciliğin en önemli markalarından Rixos, Rusya’daki ilk otelini Soçi’de açmaya hazırlanıyor. 2014 Kış Olimpiyatları öncesi hizmete girecek olan Krasnaya Polyana Sochi, Rixos’un Rusya’daki ilk oteli olacak...

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Hanımların beklediği indirim geldi! So Chic 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Güzelliğini özel parçalarla birleştirmek isteyenlerin tercih ettiği takı markası So Chic sonunda indirim uygulamaya başladı. 30 Eylül 2022'de son bulacak indirimden faydalanmak için işte yapmanız gerekenler ve So Chic fiyat listesi...

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mah. 10342 Ada 34 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

İdlib'de iki belde 'yıkılmış kent' ilan edildi!

Suriye için yapılan Astana anlaşmalarına göre "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde, Soçi mutabakatına göre de silahsızlandırılmış alanda bulunan iki belde, "yıkılmış kent" olarak ilan edildi.

Trump Kulesi ve Oteli'ne 'çevre kirliliği' davası!

ABD'nin Chicago kentinde bulunan Trump Kulesi ve Oteli hakkında federal çevre kanunlarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

soçi rixos oteli ne zaman açılacak Haberi

soçi rixos oteli ne zaman açılacak


Lüks otelciliğin en önemli markalarından Rixos, Rusya’daki ilk otelini Soçi’de açmaya hazırlanıyor. 2014 Kış Olimpiyatları öncesi hizmete girecek olan Krasnaya Polyana Sochi, Rixos’un Rusya’daki ilk oteli olacak.


Rixos’tan yapılan açıklamada, yeni otelin ultra lüks hizmet anlayışı ve modern mimarisiyle Rusya’da konuklarını ağırlayacağı ifade edildi. Krasnaya Polyana otelinin, Uluslararası Soçi Havaalanı’na 42 kilometre uzaklıkta olduğu belirtilen açıklamada, ayrıca otelin bulunduğu bölgeye hızlı trenle de ulaşılabileceği belirtildi.


Otelin bulunduğu yerleşim alanının Kafkas Dağları’na bakan eşsiz bir manzaraya sahip olduğu belirtilirken, otel odalarının Premium, Superior, Deluxe, Junior, Executive Presidential ve Royal Suitler olmak üzere 7 farklı oda kategorisinde hizmet sunacağı bilgisi verildi.

Açıklamada ayrıca, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin görüşlerine de yer verildi. 


Kış Olimpiyatları öncesi Rusya’daki ilk oteli açmalarının şirket için oldukça önemli...