27 / 04 / 2024

sofitelin taksim oteli ne zaman açılacak

sofitelin taksim oteli ne zaman açılacak

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Sofitel Taksim'de otel açmaya hazırlanıyor!

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

EEC S2 Security semineri büyük ilgi gördü!

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

1947 yılında Surp Agop Oteli 250 yataklı olacak!

1947 yılında Surp Agop sahasında inşa edilmesi planlanan Surp Agop Oteli 250 yataklı olacakmış. Metrekaresi 100 liradan satılan arsada inşa edilecek otelin yanında Florya'da ve Taksim'de de birer otel inşa edilecekmiş.

2000 yılında İş Bankası, Intercontinental Oteli'ne haciz koymuş!

2000 yılında İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil etmek Ceylan Ailesi'nin sahibi olduğu Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'nin ekonomik değeri olan taşınır mallarına haciz koymuş.

Beyoğlu Taksim Ortaokulu otel olacak!

Beyoğlu Taksim Ortaokulu kapanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tarihi okul binasını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kapsamında uygulama oteli olarak kullanacak.

1972 yılında Taksim'de 28 katlı otelin temeli atılmış!

1972 yılında Taksim'de 28 katlı olarak inşa edilecek olan Intercontinental İstanbul Oteli'nin temeli atılmış. 14 bin 617 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan otel, 230 milyon liraya mal olacakmış.

1959 yılında Türkiye'nin en büyük oteli Taksim'de inşa edilecekmiş!

1959 yılında Türkiye'nin en büyük oteli, Taksim Belediye Gazinosu sahasında inşa edilecekmiş. 40 bin metrekarelik sahada inşa edilecek otel 16 katlı ve 425 odalı olacakmış.

Divan Oteli, 6 milyon liraya hayata geçirildi!

Divan Oteli İstanbul Taksim'de Vehbi Koç tarafından 6 milyon lira maliyetle inşa edilmiş. Divan Oteli'nin açılışında Reşit Bey, Münir Nureddin ve korosu, Orhan Borar ve triosu, Ayla Erduran gibi dönemin ünlü sanatçıları sahne almış...

Taksim Gümüşsuyu'nda 250 bin liraya satılık apartman!

Taksim Gümüşsuyu Park Oteli'nin karşısındaki Kutlu Sokak'ta bulunan altı daireli bir apartman, 1955 yılında 250 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1955 yılında Taksim'de 250.000 liraya satılık apartman!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1954 yılında Taksim'de Gümüşsuyu Park Oteli karşısında bulunan altı daireli apartman 3 bin 379 adet altın parasına, 250 bin liraya satılacakmış.

Kreatif Mimarlık'tan Avantgarde Taksim Square Oteli!

Taksim Mete Caddesi üzerinde strüktürü zayıflamış üç katlı bir yapı yerine önerilen Avantgarde Taksim Square Oteli, Kreatif Mimarlık tarafından kısa süreli konaklama ihtiyacına cevap verecek, kent merkezine yakın butik şehir oteli olarak tasarlandı...

sofitelin taksim oteli ne zaman açılacak Haberi

sofitelin taksim oteli ne zaman açılacak

Softiel, Türkiye'de ilk otelini Taksim'de açacak. Tuna Yönetim Kurulu Başkanı Turan Tuna, ofis, ev mobilyaları ve inşaat sektörlerinde yarım asrı aşan bir tecrübeleri olduklarını belirterek şöyle konuştu: 

“50 yılı bulan geçmişimizle, yerli ve milli değer üretmek ve Türkiye’nin global açılımını desteklemek üzere faaliyet gösteriyoruz. Bu süreçte edindiğimiz deneyimi, ülke ekonomimiz için büyük önem taşıyan turizm sektöründe, yatırımını ve inşaatını üstlendiğimiz Sofitel İstanbul Taksim Oteli ile devam ettiriyoruz. Turizm sektöründeki bu ilk yatırımımızda, yanımızda dünyaca ünlü Accor Grubu’nun ve Sofitel markasının bulunmasından mutluluk duyuyoruz.”

Büyüme hamlesi

Milliyet’in haberine göre,  Accor Yeni Doğu Avrupa Operasyon Direktörü Alexis Delaroff da Türkiye’ye duydukları güvenle büyüme adımları attıklarını söyledi. Delaroff konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Uluslararası yatırımcılar açısından Türkiye, çok önemli fırsatlar sunuyor. Biz de Türkiye’de olmaktan dolayı...