20 / 07 / 2024

Şoförsüz minibüs nerede

Şoförsüz minibüs nerede

Fransız hükümeti ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Fransız Ligier Grubu’nun geliştirdiği sürücüsüz minibüsün ilk test sürüşü geçen hafta Çin’in Çengdu kentinde düzenlenen 12’nci Michelin Challenge Bibendum etkinliğinde gerçekleşti

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Filtre yıkamaya ve değiştirmeye son veren Dyson Animal Pro 2, yüksek emiş gücüyle geçtiği yerde tozdan eser bırakmaz. Peki, Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar...

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Electrolux Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte 19 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesinden memnun olmayanlar sizler için Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'nin en ucuza satıldığı yeri araştırdık. İşte ürünün tüm bilgileri..

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 6 bin 250 TL! En ucuza nerede satılıyor? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Arnica Tesla Plus ET14330 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabileceğinizi araştırdık ve listeledik. İşte Arnica 13 Mart 2023 fiyat listesi..

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Plus Toz Torbasız Elektrikli Süpürge sahip olduğu yüksek emiş gücü sayesinde bir çok farklı alanda etkin temizlik performansı sunar.Peki perde temizleme fonksiyonu nedir? Elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Dyson Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Dyson Toz Torbasız Elektrikli Süpürge diğer süpürgelere oranla kuru emiş türü ile çalışıyor. Gelişmiş motor gücü sayesinde yüksek kalitede emiş gücü sergiliyor.Peki minumum sessizlikte çalışan ürünün diğer özellikleri neler? 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Şoförsüz minibüs nerede Haberi

Şoförsüz minibüs nerede

Seri üretime geçen ve şu ana kadar İsviçre’deki Lozan Üniversitesi ile Lyon şehrinden toplam 11 adet sipariş alan bu yüzde 100 elektrikli sürücüsüz toplu taşıma aracı, 6’sı oturabilen 4’ü ayakta olmak üzere 10 kişilik yolcu kapasitesine sahip. Araçta, istenirse ayakta yolcu yerine tekerlekli sandalyenin gireceği otomatik açılıp kapanan rampa da bulunuyor. 3 boyutlu (3D) ileri teknoloji sistemlerinin (ön ve arkada HD kamera) yer aldığı araçtaki otonom sürüşü Robosoft şirketi tarafından geliştirilirken, bu sürüş için ‘GPS İzleme Sistemi’, ‘Görsel rehber’, ‘Çarpışma Algılama Sistemi’ ile SLAM (eşzamanlı yol belirleme ve haritalama) teknolojisi kullanılmış. Araç yola çıktığında otomatik olarak ön ve arkadaki iki kamera ile ışık algılama ve tarama sisteminden bilgileri alıyor, bilgisayara yüklenen rota ve harita ile birlikte sürücüsüz sürüşe başlıyor.


YOL...