09 / 05 / 2024

Sökede binalar onarılıyor

Sökede binalar onarılıyor

Söke kent merkezi içinde oluşturdukları görüntü ve çevre kirliliği ile sıkıntıya neden olan metruk yapılar yıkılıyor. Söke ’nin Yenicami Mahallesi Özmen Sokak ’ta yıkımlar yapıldı.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Krizi atlatamayan Ankara'daki ünlü AVM, 29 Mayıs'ta icradan satılıyor!

Başkent Ankara’da Gölbaşı yolu üzerinde konumlanan ve içinde 139 bağımsız bölümden oluşan Taurus Alışveriş Merkezi 29 Mayıs 2024 tarihinde icradan satışa çıkarılıyor.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü yarın açılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü‘nde sona yaklaşılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son son çalışmalar yapılıyor. 

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Sökede binalar onarılıyor Haberi

Sökede binalar onarılıyor

Söke Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Süleyman Toyran’ın Belediye Başkanlığı döneminde yani son 9 ayda 17 metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi. Son yıkım yapılan yer Söke’nin Yenicami Mahallesi Özmen Sokak’ta bulunan yapı oldu.



Söke Belediyesi Şantiye ekibinin elinde yıkım kararı kesinleşen 7 adet daha yapının olduğu, belirlenen program dahilinde bu 7 yapının da yıkılacağı belirtildi. Bunun yanında 8 adet metruk yapının daha yıkımlarının gerçekleşebilmesi için gerekli yazışma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Metruk halde bulunan yapılar ilçemizde hoş olmayan görüntü kirliliği yaratmanın dışında yangın tehlikesi de oluşturuyor. Madde bağımlıların da mekanları haline gelen bu tür yapıların yıkımları mülk sahipleri ile yapılan görüşmeler ve çeşitli prosedürlerin giderilmesinden sonra gerçekleştiriliyor. Bu konuda 9 ayda hızlı ve etkin bir çalışma yürüttüğümüze...