15 / 05 / 2024

söktaş tekstil

söktaş tekstil

Tasarım ve inovasyonla yakalanan farkla tekstil sektörünün daha da büyüyeceğini söyleyen Söktaş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, Söktaş Tekstil bünyesinde Ar-Ge merkezi kurmak üzere başvuruda bulunmak üzere hazırlıklarımız devam ediyor, ded

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli depremler  yapı dayanıklılığını yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

Fındıkta yokluk senaryosu fiyatı yükseltti! Üreticiye 28 Şubat uyarısı

Fındık fiyatları yükseliş trendini sürdürüyor. Son olarak 53 liraya yükselen fındıkta kuraklık etkisi ve ilerde oluşabilecek zirai don etkisi riski artırıyor.

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Tekstil sektörü ilanla çalışacak personel arıyor! Talebin yarısı kadar başvuru oldu

Son dönemde yeniden toparlanma sürecine giren tekstil sektörü fabrikalarda çalışacak personel bulmakta sıkıntı yaşıyor. İşyerleri ilanla personel aramaya çıktı. Açılan iş ilanlarına talebin yarısı kadar başvuru olduğu öğrenildi.

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

İlave gümrük vergilerinin süresi yılbaşına uzatıldı!

Bazı sanayi ürünlerinin yanı sıra tekstil, deri, konfeksiyon gibi ürünler için uygulanan ilave gümrük vergilerinin süresi 31 Aralık'a uzatıldı.

Sözden İnşaat Metal Temizlik Otomotiv Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözden İnşaat Metal Temizlik Otomotiv Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özdemir tarafından kuruldu.

söktaş tekstil Haberi

söktaş tekstil

 Söktaş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, 2009 yılından bu yana faaliyette bulundukları Hindistanda Söktaş adının Türkiyeden daha çok bilinmeye başladığını söyledi. Bunun nedenini Hindistanda kumaşın hala perakende satılması olduğunu söyleyen Kayhan, Hintliler bizi Avrupalı olarak algılıyor. Kumaşlarımız çok ilgi görüyor dedi.

SÖKTAŞ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, 2009 yılından bu yana üretim yaptıkları Hindistanda beklentilerinin üzerinde bir başarı yakaladıklarını belirterek, Hindistanda Türk üretici Avrupalı olarak algılanıyor. İşin gerçeği de bu, biz Hindistana göre Avrupalıyız. O nedenle de kumaşlarımız büyük ilgi görüyor dedi. 2007de Hindistanda yatırım yapmaya başladıklarında ihracat ağırlıklı bir faaliyet yürütmeyi planladıklarını kaydeden Kayhan, İç pazarda bu kadar talep göreceğimizi düşünmemiştik. Şu anda Hindistandaki üretimimizin yüzde 30unu ihraç ediyoruz. Yüzde 70ini iç pazara veriyoruz. Hindistanda markalaşmaya başladık...