29 / 04 / 2024

Soma İstasyon Parkı ve Meydan

Soma İstasyon Parkı ve Meydan

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Gaziantep'e Büyükşehir İstasyon Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve “Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen İstasyon Meydanı’ndaki çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir İstasyon Parkı, Şehitkamil'in kalbi olacak!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

Aydın Germencik'te 3 bin 500 metrekarelik park inşa ediliyor!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park çok yakında hizmete girecek.

Balıkesir Belediyesi'nden yeni park!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. Parkın açılışı törenle yapıldı.

Gaziantep İstasyon Meydanı'na park yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Meydanı’na ilk etapta 71 bin 100 metrekare büyüklüğünde sosyal yaşam alanı ve park yapacak.

İzmir'de Maden Şehitleri Parkı yapı çalışmaları başladı!

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Haberi

Soma İstasyon Parkı ve Meydan


Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak. Yapılması planlanan projeyle Atatürk Anıtı çevresi toplanma alanı olarak kullanılabilecek bir toplanma meydanı haline getirilecek. İstasyon Parkı ve Meydan Projesi ayrıca, 2 bin 500 metrekarelik alanında ışık gösterileri alanı, büfe, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları ve süs havuzları ile birlikle Somalı vatandaşların kullanımına sunulacak. Proje de 20 araçlık park yer ve duraklama alanları da yer alacak.

“Değer Katacak”

Proje ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın 17 ilçesinde en iyi hizmeti vatandaşlarımıza verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda da Büyükşehir Belediyesi olarak birçok proje üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Büyükşehir...