30 / 04 / 2024

soma yardım projeleri

soma yardım projeleri

Karşıyaka Belediyesi, Soma faciasında yetim kalan 432 çocuğa destek olmak için uzmanlarca kurulması önerilen oyun parkları konusunda harekete geçti. "Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Kösedere köyüne park inşa edeceğiz" dedi

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kira yardımından faydalananlar faizden yararlanamaz!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından aynı kişiye hem kira yardımı ve hem de faiz desteği yapılamaz'' dedi.

Köysel dönüşümde kira yardımı!

Köy yerleşim alanları ve diğer kırsal yerleşim birimlerindeki yapı stoğunun güçlendirilmesi ve sağlamlaştırılması için köysel dönüşüm projeleri uygulanıyor. Peki, köysel dönüşümde kira yardımı alınır mı?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, riskli binasını yıktıran malik ve kiracılara devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Bu destekler arasında kira yardımı yet alıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir?

Kentsel dönüşüm projeleri için ilk olarak vatandaşların talepte bulunmaları gerekiyor. Vatandaşların Bakanlık yetkili kuruluşlarına bir dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir?

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, evi riskli olarak tespit edilen ve yıkılan malik ve kiracılara devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira yardımı ne kadar 2015?

Tepe Nautilus, Soma'ya yardım eli uzattı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ’nin, Soma’daki çocuklar için okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri 2 Ekim 2014 tarihinde sahiplerine ulaştırıldı.

Kentsel dönüşümde yıkım yardımı nedir?

Riskli alanda yer alan riskli olduğu tespit edilen yapılar için, Bakanlıkça Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı’ndan verilen krediler arasında yer alan kentsel dönüşümde yıkım yardımı nedir?

İzmir esnafından Soma'daki işçilerin ailelerine bayram yardımı!

Yaklaşan bayram öncesi Soma'daki mağdur aileler için yardım kampanyası düzenleyen İzmir Minibüsçüler Odası yöneticileri toplanan 45 bin TL' yi Soma Kaymakamlığı 'nın verdiği hesaba yatırdı.

Soma için 42 milyon 180 bin TL yardım toplandı!

AFAD, Soma'da meydana gelen maden faciasının ardından açılan hesaplara 42 milyon 180 bin TL yardım yapıldığını açıkladı. Toplanan tutarının tamamının kampanyanın bitmesinin ardından kazadan etkilenen ailelere iletileceği kaydedildi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay?

Kentsel dönüşüm kapsamında devlet, evini tahliye eden maliklere ve bazı koşullar altında kiracılara kira yardımında bulunuyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay? Kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

soma yardım projeleri Haberi

soma yardım projeleri


Karşıyaka Belediyesi, Soma faciasında yetim kalan 432 çocuğun, ölüm acısının yarattığı stresi atlatmalarına destek olmak için uzmanlarca kurulması önerilen oyun parkları konusunda harekete geçti. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, facianın büyük etkilerinin bulunduğu Kösedere köyüne oyun parkı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Akpınar, "Çocuklarımıza bir nebze destek olmak bize övünç verir, acıyı hep beraber paylaştığımızı gösterir" dedi. 


İzmir Merkezli Yaşamboyu Gelişimi Destekleme ve Araştırma Derneği (YABODER) kurucu başkanları Psikolog Didem Turgut Çönkü ve Psikolog Meral Yüncüler, Soma'da babalarını kaybeden çocuklara özel önem gösterilmesi gerektiğini belirtmiş ve oyuna yönlendirilmeleri gerektiğini söylemişti. İki uzman da çocukların streslerini atabilecekleri oyun parkları ve yaz okulları'nın kurulmasının gerektiğini dile getirmişti. Bu çağrı önceki gün Yeni Asır'da yer alırken çocuklara ilk destek Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'dan...