07 / 07 / 2024

Sömestr tatili ne zaman

Sömestr tatili ne zaman

26 Ocak'ta başlayacak sömestr tatili öncesi tatilciler rezervasyonlarını yaptırmaya başladı. Turizmciler geçen yıla gore Şimdiden rezervasyonlarda yüzde 30'lara varan artış olduğunu söylerken, 30 bin kişinin yurt dışına çıkması bekleniyor.

BES’te yüzde 30 devlet katkısı ne zaman hesaba geçer?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken katılımcı sayısı 16.5 milyona ulaştı. Uzun dönem yatırım düşünenlerin tercihi olan BES’de en çok merak edilen sorulardan biri de devlet katkısının ne zaman hesaplara geçtiği. İşte o sorunun cevabı…

Borsada böyle bir süreçte ne yapılmalı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in dün yaptığı vergi açıklamalarının ardından Borsa İstanbul’da yükselen endişeli hava devam ediyor. Peki borsada nasıl hareket edilmeli? Böyle bir süreçte borsada ne yapılmalı?

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

Evde bakım Mayıs 2024 ödemeleri ne zaman yatırılacak? Evde bakım maaşı bekleyenler dikkat!

Evde bakım maaşı alan pek çok kişi ödemelerin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor? Peki Mayıs 2024 evde bakım paraları ne zaman yatırılacak?

Volkswagen Polo'ya bu ay zam gelmedi! Volkswagen Polo mayıs 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Polo 2024 fiyat listesi!

Volkswagen en sevilen modellerinden Polo'nun Mayıs 2024 fiyatları açıklandı. Mayıs ayında Polo'ya zam gelmedi. Volkswagen Polo fiyatı ne kadar?  Polo kaç lira? Volkswagen Polo Mayıs 2024 fiyat listesi! 

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

Kiracı ve ev sahiplerinin en çok merak ettiği konu, yüzde 25 kira zammı sınırlaması ne zaman kaldırılacak?

Ev sahipleri ve kiracıları karşı karşıya getiren yüzde 25 kira zammı sınırlaması ne zaman sona erecek merak konusu. İşte haberin ayrıntıları...

İhtiyaç kredisinde vade sınırı ne kadar?

İhtiyaç kredisi almak isteyen milyonlarca kişi ihtiyaç kredisinde vade sınırının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, ihtiyaç kredisinde vade sınırı ne kadar? İşte detaylar...

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge ne kadar oldu?

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatı...

Sömestr tatili ne zaman Haberi

Sömestr tatili ne zaman

İLK ve orta dereceli okulların yarıyıl tatili 26 Ocak'ta başlıyor. 6 Şubat'a kadar devam edecek tatili değerlendirmek isteyenler rezervasyonlannı yaptırmaya başlarken, yurt dışı tatili yapmak isteyenlerin vize için elini çabuk tutması gerekiyor. Sektör yetkilileri yurt içi rezervasyonlarda geçen yıla göre yüzde 30 oranında artış beklerken, bu sömestrde sadece yurt içinde tatili tercih eden kişi sayısının 15 bini geçmesi bekleniyor. Yarıyıl tatilinde kültür turlarında yüzde 150, Kıbns'ta yüzde 45, Cruise turlarını tercih edenlerde ise yüzde 15'e varan artış görülüyor. Yurt dışı turlarında ise 2 kat artışla sayının 30 bine ulaşması bekleniyor. 


Kültür turlarında %150 artış!

Jolly Tur Yurtdışı Departman Müdürü Tolga Tekin, rezervasyonlarda geçen yıla göre 2 kat artış gördüklerini belirterek "Son yıllarda yurt dışı kayak turlarına rağbet çok fazla. 

Bu yıl sektör...