28 / 04 / 2024

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soyludan toki müjdesi

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soyludan toki müjdesi

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu "Bakanlık, TÜED ve TOKİ işbirliğiyle dar gelirli emeklileri konut sahibi yapacağız. Promosyon konusunda da çalışmalar hala devam ediyor." dedi.

Bakan Işıkhan'dan flaş asgari ücret açıklaması! 9 gün sonra asgari ücrette dananın kuyruğu kopacak! İşte o planlama...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Uzmanı: Asgari ücret 17-18 bin TL seviyelerine rakama oturacak, işverene maliyeti 25 bin civarı olacak! 

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammında son dakika... Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, asgari ücretin 2024 yılında 17-18 bin TL olacağının öngörüsünde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 4 Kasım’da başlayan başvuruların 19 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Milyonlarca emekliye sosyal destek müjdesi! Bakan Işıkhan peş peşe açıkladı!  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin, maaş zamlarının yanında sosyal imkânlarını da güçlendireceklerini söyledi. Bakan Işıkhan, "Emeklilerimiz için yakın zamanda da bazı bakanlıklarımızla da protokoller yaparak, sosyal iyileştirmeler gerçekleştireceğiz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Son 1 gün kaldı! Emekliye ek zam verilecek mi? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren zam düzenlemesi, TBMM gündeminde yer alacak. Emeklilere ek zam verilecek mi? sorusu merak edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından kritik bir açıklama geldi. 

Bütçeden sosyal güvenlik kurumuna 7 ayda 460 milyar lira aktarıldı!

Sosyal güvenlik sistemine yapılan bütçe transferleri, bu yılın ilk 7 ayında geçen yıla göre yüzde 97,2 oranında artarak 459 milyar 987 milyon liraya ulaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

EYT'lilerin 719 bini sosyal güvenlik destek primine tabi çalışmaya devam ediyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi çerçevesinde Mart'ta 1.8 milyon kişi emeklilik başvurusu yaptı. Emeklilik dilekçesi veren EYT'lilerden yaklaşık 719 bini sosyal güvenlik destek primine (SGDP) tabi şekilde çalışmaya başlarken, bu sayının giderek yükselmesi bekleniyor.

Herkes ne söyleyeceğini merak ediyordu! Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretin açıklanacağı tarihin henüz belli olmadığını bildirdi. İşte detaylar...

PTT'den 15 bin TL almak için acele edin! Açıklamayı Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuruda, vatandaşları havalara uçuracak destek haberi geldi. Şartları sağlayan herkese destek ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soyludan toki müjdesi Haberi

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soyludan toki müjdesi

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ’cü asker kılıklı çetenin 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine duyulan öfkenin ve bu çeteye gösterilen lanet tepkilerinin ardı arkası kesilmiyor. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile derneğin 107 şube başkanı FETÖ’yü lanetledikleri Anıtkabir’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzurunda Atatürk’e, ”Emanetini koruyacağız.” sözünü verdi.


TÜED Başkanlar Kurulu, şube başkanlarının katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Geçen hafta yapılan toplantıya TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek de katıldı. 


“SOYLU’DAN SÖZ ALDIK”


Başkan İyiyürek, Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu da ziyaret ettiklerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini, emeklilerin acil bekleyen sorunlarını aktardıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:


“Sayın Bakanımıza TÜED’in projesiyle emeklilerin TOKİ kanalıyla ekonomik ev beklentilerini ve promosyon meselesini aktardık. Sayın Bakan Soylu bize, TÜED’in ucuz ev...