05 / 05 / 2024

sosyal yapı

sosyal yapı

Zonguldak'ta yer alan mermer atölyesi, depo, cam atölyesi, sosyal yapı icradan satışa çıktı. Toplam bedelleri 1 milyon 6 bin 240 lira olarak belirlendi...

100 metrekare bir evin maliyeti 1.6 milyon TL: KKM'ye ödenen parayla 972 bin sosyal konut yapılabilirdi!

Kur Korumalı Mevduat'ın Hazine ve Merkez Bankası'na 2 yıllık maliyeti 48 milyar dolar oldu. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, bu parayla 972 bin sosyal konut yapılabileceğini söyledi. İşte Gökce'nin o paylaşımı...    

Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir? İşte 7 maddede konut sorununa çözüm!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi gün geçtikçe daha da derinleşiyor. Konut krizi, sosyal konut üretimi ile çözülebilir. Peki Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir?

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Yüzde 17,55 zam geldi! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinden kimler yararlanacak? Kasım 2023 SED ödemeleri yapıldı mı?

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerine Temmuz 2023'te yüzde 17,55 oranında zam yapıldı. Peki zamlı ödemeler hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Çocuğu olan aileler müjde! Aile Bakanlığı çocuklu ailelere sosyal yardım yapıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına 350 ile 650 TL arasında destek ödemesi yapıyor. İşte ödemeye ilişkin merak edilenler...

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 personel alımını kaçırmayın! 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alımı ile ilgili detaylar peş peşe belli oldu. 28 Nisan'da başvuruları başlayan personel alımının şartları neler? 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi.

Aile bakanlığı 2431 personel alımı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvuruları ayrıntıları merak ediliyor. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! 1474 personel alımı yapılacak! Alım klavuzu resmen yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Devlet Memuru alımı için 28282 sayılı başvuru kılavuzu yayımladı. Klavuza göre toplamda 1474 personel alımı yapılacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu! Beklenen haber sonunda geldi! 517 memur ataması yapılacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişinin yüzünü güldürecek duyuru geldi. Yapılan duyuruya göre, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 atama yapılacak. Peki kimler atanacak? Kimlerin ataması yapılacak? İşte detaylar...

sosyal yapı Haberi

sosyal yapı

KDZ.EREĞLİ 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2011/2659


TAPU KAYDI: Zonguldak ili Kdz. Ereğli ilçesi Ören Köyü, Parsel 601’de kayıtlı 2.063,00 m2 yüzölçümlü tarla nitelikli taşınmaz HALİ HAZIR DURUMU: Taşınmaz Tapu kaydına göre 2.063,00 m2 yüzölçümlü ana taşınmaz tarla vasıflıdır. Üzerinde çelik yapı olarak tek katlı 300,00 m2 alanlı Mermer Atölyesi, tek katlı 800,00 m2 alanlı PVC ve Isıcam Atölyesi ve 80 m2 alanlı Depo ile betonarme yapı olarak 250,00 m2 alanlı Müdüriyet, Sekreterya vb idafl^ve sosyal yapı bulunmaktadır. Borçlunun hissesi tam olup taşınmaz şehir merkezine 6.800,00 - 7.000,00 metre mesafede olup çevresinde özel konutlar ve kendisi gibi tesisler bulunmaktadır. Belediye hizmetlerinden yararlanmakta olup, belediyece her ne kadar imar haricinde kaldığı belirtilmiş ise de Mevzi imar yapılmıştır.


İMAR...