06 / 05 / 2024

Sosyal Yaşam Merkezi Karabük Mahallesi

Sosyal Yaşam Merkezi Karabük Mahallesi

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona doğru!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafındna yapımı devam eden Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandığında 200 bin nüfusa hizmet verecek...

Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talaslıların sabırsızlıkla beklediği Talas Sosyal Yaşam Merkezi’ni yakında hizmete açacak. 

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Sosyal Yaşam Merkezi Karabük Mahallesi Haberi

Sosyal Yaşam Merkezi Karabük Mahallesi

23. Sosyal Yaşam Merkezimizin temeli, Karabük Mahallesi Bahçelievler Caddesinde düzenlenen törenle atıldı.  


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan ve mahallelere yaptığı Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.’sünün temelini Karabük Mahallesinde attı.


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı konuşmasında; “Ülkemiz şu günlerde çok zor günlerden geçmekte. Cenab-ı Allah burada bize temel atmayı nasip etti ki, bu geçmiş olduğumuz son 4 gündür çok vahim çok zor günlerdi. İnşallah memleketimize Cenab-ı Allah bu gibi durumlarda bırakmaz, bu günleri bir daha yaşatmaz” dedi.


Başkan Vergili konuşmasına şöyle devam etti: “Sosyal Yaşam Merkezinin yapım değeri 500 bin lira. Yapıldıktan sonraki faaliyetler içerisinde bir vatandaşımızın okur yazar diploması alması, bu bedelin tamamını çıkartmış olacak. Bu güne kadar...