04 / 05 / 2024

Soyakın aldığı ödüller

Soyakın aldığı ödüller

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, bu yıl 6. Kez düzenlenen KSS Pazaryeri Etkinliği’nde “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümü Büyük Ödülü”nün sahibi oldu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldı!

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Happy Center Rammar'ı satın aldı!

1969 yılından bu yana gıda sektöründe faaliyet gösteren Altun Gıda, 1996 yılında Happy Center'ı kurarak market zincirine dönüşmüştü. Geçen hafta, Happy Center Rammar'ı satın aldı.

Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar!

Bir dönem fırtanalar estiren model Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar...

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Soyakın aldığı ödüller Haberi

Soyakın aldığı ödüller


Soyak'ın İzmir ve İstanbul'da 33 devlet okulunda hayata geçirdiği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi. KSS Pazaryeri Etkinliği'nde "Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümü Büyük Ödülü"nün sahibi oldu. Proje, ayrıca 'Çevre Alanında Yılın En iyi Sosyal Sorumluluk Çözümü Ödiılü'ni'ı de kazandı. Soyak Holding'in Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, ödülü Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Serdar Dinler'in elinden...