07 / 07 / 2024

Spacex roket denemeleri

Spacex roket denemeleri

Uzay firması SpaceX kompleksinin bulunduğu Teksas'ta yerel halkın, şirketin CEO'su Elon Musk hakkında şikayetleri bulunuyor. Boca Chica köyünün sakinleri, Musk'ın Starship roketlerini denemek için kullandığı bölgede "her şeyin sahibiymiş gibi davrandığını" belirtiyor.

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Altının roket gibi fırlayacağı tarihi verdi! Şimdi almayan yandı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcıları alım konusunda son kez uyardı. Memiş, gram altının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer  'dolar roket gibi çıkar' dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

Ekonomist Selçuk Geçer, 31 Mart seçimlerinin ardından yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonucu yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtlayarak dolar üzerinde durdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!

Amerikan Merkez Bankası (Fed), önemli bir karar vermeye hazırlanıyor ve bu kararın etkileri açısından merak edilen soru, "Faiz artışının dolar ve altın fiyatları üzerindeki etkisi nedir?" şeklinde ortaya çıkıyor. Aşağıda bu konuya ilişkin ayrıntıları bulabilirsiniz...

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Her dediği bir bir çıkan uzman isim, doların seçimden sonra roket gibi uçacağını söyledi! “Seçimlerden sonra..."

Merkez Bankası tarafından açıklanan yılsonu verilerine ilişkin yorum yapan ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra her şeyin değişeceğini ve doların yeniden yükseliş trendine gireceğini belirtti.

Doların roket takıp fırlayacağı tarih açıklandı! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!

Mert Başaran'dan son dakika açıklaması geldi. Doların roket takıp uçuşa geçeceği tarihi verdi! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!..İşte ayrıntılar...

Altının roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen açıklandı! Bu tarihi görenler şimdiden hazırlandı! Bu rakam bir ilk...

Altının rekor gibi fırlayacağı asıl tarih resmen açıklandı! Bu tarihi görenler şimdiden hazırlandı! Bu rakam bir ilk...

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Spacex roket denemeleri Haberi

Spacex roket denemeleri

Uzay firması SpaceX kompleksinin bulunduğu Teksas'ta yerel halkın, şirketin CEO'su Elon Musk hakkında şikayetleri bulunuyor. Boca Chica köyünün sakinleri, Musk'ın Starship roketlerini denemek için kullandığı bölgede "her şeyin sahibiymiş gibi davrandığını" belirtiyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; SpaceX, Boca Chica'da en düşük 112 parsel arazi satın aldı. Fakat köyde firmayla anlaşma yapmak için yaklaşmayan 4 kişi bulunuyor.

Bu kişilerden 7'si, mülklerini firmaya satma karşılığında teklif edilenden daha fazla para verilmesini sitiyor. Fakat SpaceX'in üst düzey finans direktörü David Finlay'in, bir çifte evini satmayı reddederse "farklı bir yol" seçeceklerini dile getirdiği belirtiliyor. 

İddiaya göre SpaceX, başka bir çifte de teklifi reddetmeleri durumunda şirketin "alternatif yaklaşımlar izleyeceğini" dile getirdi. SpaceX, konuya ilişkin yorumlara cevap vermiyor. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cheryl Stevens isimli bir...