02 / 05 / 2024

Spine Towerın sahibi kim

Spine Towerın sahibi kim

Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'ın arsa sahipleri, bina sahipleri ve Spine Yönetim A.Ş'nin Soma Holding ile bir alakası bulunmadığını belirten Spine Yönetim konuyla ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama...

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Esentepe'de boşaltılan binanın sahibi konuştu!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de çatlama olduğu için boşaltılan apartmanın sahibi önemli açıklamalar yaptı...

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Spine Towerın sahibi kim Haberi

Spine Towerın sahibi kim


Manisa'daki Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'ın arsa sahipleri, bina sahipleri ve Spine Yönetim A.Ş'nin Soma Holding ile bir alakası bulunmadığını belirten Spine Yönetim konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Spine Yönetim'in o açıklaması...


Halkevleri, Soma’da elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımız da dahil ülkemizde yaşanmış iş kazalarını protesto etmek için bir basın açıklamasında bulunmuştur. Demokratik ifade özgürlüğüne saygı duymaktayız.


Ancak, basın açıklaması, Maslak’ta bulunan Spine Tower binası önünde gerçekleşmiştir. Üzülerek takip etmekteyiz ki kamuoyunda Spine Tower’ın Soma Holding’e ait olduğuna dair gerçek dışı beyan ve bilgiler yayılmakta ve yer almaktadır.


Halbuki Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri olarak bizler, bugüne kadar hep iyi niyetimizi koruduk. Ancak bu ve benzer beyanlar maalesef amacını aşmakta ve Soma’da yaşanan elim kazayla hiçbir ilişkisi bulunmayan...