21 / 05 / 2024

Spot gayrimenkuller

Spot gayrimenkuller

Konut ve ofis projelerinde spot devri başladı. Müteahhitlerin taşeronlara barter karşılığı verdiği mülkler, yatırımcılara daha uygun fiyatla gayrimenkul sahibi olma fırsatı sunuyor. Spot gayrimenkuller inşaat firmalarının liste fiyatlarından daha uygun...

1942'de tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tekrar satışa çıkarılmış!

1942 yılında tedbir amaçlı öncesinde tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tespit edilerek, tekrar satışına müsaade edilmiş. 

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

SEC, spot Bitcoin ETF'lere onay verdiğini duyurdu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Türkiye'nin spot gaz ithalatı yüzde 145 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin spot gaz ithalatı geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 145 artarak yaklaşık 18 milyar 890 milyon metreküpe ulaştı.

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.

Doğalgaz ve elektrikte son durum ne? İşte spot piyasa fiyatları

Spot piyasada bir mgw/saat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 3 bin 750 liradan, en düşük fiyatı ise 2 bin 99 lira 98 kuruş olarak belirlendi. Öte yandan spot doğal gaz piyasasında ise dün bin metreküp gazın referans fiyatı 12 bin 980 lira 51 kuruş olarak hesaplandı.

Spot piyasada elektrik fiyatları yeniden belirlendi

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yapılan son belirlemeye göre yarın için en yüksek 3 bin 149 lira 98 kuruş, en düşük 1612 lira oldu. Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 32,4 artarak 1 milyar 420 milyon 84 bin 883 li

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

Spot gayrimenkuller Haberi

Spot gayrimenkuller


Konut ve ofis projelerinde spot devri başladı. Müteahhitlerin taşeronlara barter karşılığı verdiği mülkler, yatırımcılara daha uygun fiyatla gayrimenkul sahibi olma fırsatı sunuyor.İnşaatı devam eden ve satışta olan birçok markalı konut projesinden konut ya da işyeri sahibi olmak isteyenler yatırımcı firmaların dışında başka yollardan da konut sahibi olabiliyor. Bunun son dönemlerde en fazla öne çıkan örneği ise taşeron firmaların satışların spot oluyor. Çünkü kimi inşaat firmaları projelerini gerçekleştirirken inşaat hizmetlerini satın aldıkları taşeron firmalara hizmet karşılığı nakit para ödemek yerine barter olarak projeden daire veya işyeri vermeyi tercih ediyor. Taşeronlar da ellerindeki bu gayrimenkulleri nakde çevirmek istediklerinde yatırımcılar için yeni bir fırsat kapısı aralanıyor. 


FIRSATA DÖNÜŞTÜ 


Spot gayrimenkuller inşaat firmalarının liste fiyatlarından yüzde 20 ila30 arasında daha uygun fiyatla satın alınabiliyor. Örneğin...