04 / 05 / 2024

src yapı hedefi ne

src yapı hedefi ne

Dünyanın 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., 015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Ege Yapı 2,5 milyar liralık yatırım hedefliyor!

Ege Yapı, önümüzdeki beş yıl zarfında belirlediği 2,5 milyar liralık yatırım hedefi doğrultusunda 2020'de yeni projelere başlayacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

Sur Yapı'nın 2018 ciro hedefi 1,7 milyar TL!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, Sur Yapı'nın 2018 portföyünün 11 milyar lira olacağını ve gelecek yıl 1,7 milyar TL ciro hedefi koyduklarını belirtti.

Yapı malzemelerinde ihracat hedefi 20 milyar dolar!

Türk yapı malzemeleri sektöründen 71 firma 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Batimat Paris 2017 Fuarı’na katıldı. Yapı malzemelerinde ihracat hedefinin 20 milyar dolar olduğu açıklandı..

Orca Ekolojik Yapı'dan 10 milyon dolarlık yatırım hedefi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Orca Ekolojik Yapı Sistemleri, Bandırma OSB'de 10 milyon doların üzerinde yatırım yapmayı hedefleniyor. Firma, bölgede fabrika kiraladı.

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Sur Yapı 2017'de 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sur Yapı, Koşuyolu Excellence projesini bugün satışa çıkardı. 2016'da 650 milyon TL ciro yapan Sur Yapı'nın 2017 ciro hedefi 1 milyar TL.

src yapı hedefi ne Haberi

src yapı hedefi ne

Dünyanın 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı. Dünyanın en değerli ağaçlarından biri olan Tik ağacını kullandıklarını belirten Src Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “ Son 2 yıldır yaptığımız 1 milyon dolarlık yatırım neticesinde bu koleksiyonumuzu tasarladık. Her segmente uygun ürünlerimiz mevcut. Doktorlar tarafından insan sağlığı için önemi sık sık vurgulanan hamam ve sauna kabinlerini, çok küçük apartman dairelerinden tutun da lüks konutlara kadar her keseye uygun şekilde sunuyoruz” diye konuştu.

Ciro hedefi 175 milyon TL

Herhangi bir inşaat veya kırma,dökme gibi bir işlem veya ayrı bir oda, bölüm gerektirmeksizin, odanın bir köşesine “paket hamam ve sauna kabini” şeklinde konabileceğini ve kolaylıkla taşınabileceğini...