02 / 05 / 2024

St. Petersburg İc İçtaş

St. Petersburg İc İçtaş

İbrahim Çeçen Holding (IC) İçtaş ve İtalyan Astaldi ortak girişiminin, St. Petersburg'da inşa edeceği ''Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu Projesi'' imzalandı

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

A101’de sinek öldürücü 70 TL’ye, masa üstü fan 170 TL’ye, sürahi 170 TL’ye düştü!

Müşterilerine uygun fiyatlı ve indirimli ürünler sunmayı ilke edinen A101, aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. A101'de 1 Haziran 2023 Perşembe günü sinek öldürücü 70 TL’ye, masa üstü fan 170 TL’ye, sürahi 170 TL’ye düşecek. İşte A101 Market 1 Haziran Perşembe fiyat listesi...

AMD Ryzen 7040 serisi piyasaya sürüldü! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer Swift Edge 16 Cuma günü tanıtıldı. İnce ve hafif bir gövde ile gelen dizüstü, gücünü AMD Ryzen 7040 serisi işlemcilerden alıyor. Belirli modellerde, geliştirilmiş performans ve diğer AI özellikleri için AMD Ryzen AI ile birlikte geliyor. 

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşitli yemekleri hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar göz alıcı tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli ocak, Simfer'de sizleri bekliyor.

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Gram altın 2 bin TL... Analistler olağanüstü şekilde toplandı, tarih verildi senaryo ürkütücü

Gram altın fiyatlarının nasıl bir yöne gideceği merak konusu oldu. Gram altın hakkında bir iddia ortaya atılmasının ardından analistler de olağanüstü olarak toplantı gerçekleştirdi.

YENİ İPHONE 14 ÇIKIYOR! İşte görücüye çıkış tarihi…

Dünyaca ünlü telefon markası Apple tüm dünyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Kullanım kolaylığı ve şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakan İphone’lar her sene bir üst modeliyle görücüye çıkıyor.

Kiracıların merakla beklediği karar TBMM'den çıktı! Kira artış oranında üst sınır kesinleşti

Kiralık ev fiyatlarının son dönemde baş döndürücü bir hızla yükselmesi hükümeti harekete geçirdi. Kiracıların merakla beklediği haber TBMM'den geldi. Kiralık evlerde artış oranı üst sınırı belli oldu. Son tarih de açıklandı.

Limak, St Petersburg'da 135 bin metrekarelik bina inşa edecek!

Gazprom’a ait St Petersburg yakınlarındaki Ust-Luga projesini sürdüren RusHimAlyans ile Limak Construction arasında yapılan sözleşme çerçevesinde projedeki yardımcı tesisleri Limak inşa edecek. Projede gaz işletme kompleksinin çevresinde 135 bin metrekare büyüklüğünde bina yapılacak.

St. Petersburg İc İçtaş Haberi

St. Petersburg İc İçtaş

İbrahim Çeçen Holding (IC) İçtaş ve İtalyan Astaldi ortak girişiminin, St. Petersburg'da inşa edeceği ''Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu Projesi'' imzalandı. 


Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu Projesi ile St. Petersburg şehri uluslararası transferler için bir bağlantı noktası haline gelecek ve Rusya sınırları içerisinde ilk ücretli otoyol inşa edilmiş olacak. Proje, Rusya'da kamu-özel ortaklığıyla hayata geçirilen en büyük proje olma özelliği taşıyor. 


Ana bölümü teknik açıdan karmaşık bir yapıya sahip ve iki köprüyle bir tünel inşasını içeren projeye toplam yatırımın 2,2 milyar euro olması bekleniyor. 


Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu, 120 km/s tasarım hızına göre projelendirildi. 8 şeritli bir otoyol olan çevreyolunun toplam uzunluğu 46,6 kilometre olarak tasarlandı. 


Çevreyolu, kuzey, orta ve güney kesim olmak üzere üç kesime ayrılıyor. Kamu özel sektör işbirliği modeli ile ihale edilen...