09 / 05 / 2024

Standard Chartered

Standard Chartered

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden bir kira sertifikası ihracı için Citigroup, Kuwait Finance House ve Standard Chartered'a yetki verdi...

Emaar Properties yeni projesine 500 milyon dolar kredi imzaladı!

Dubai'nin halka açık en büyük gayrimenkul şirketi Emaat Propeties, yeni projesi için 500 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Standard Chartered yıl sonu faiz tahminini yükseltti!

Eyül 2023 Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım başladı. Faiz kararının ne olacağını merak edilirken StanChart yıl sonu tahminini de yüzde 35'e yükseltti.

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 

İtalyan dev yatırım şirketi açıkladı! Dolar tam 36 TL olacak! Bu tarihi gören arkasına bile bakmadan dövizciye koşacak

Bankalar tarafından gelen dolar tahminleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. HSBC'nin ardından şimdi de Standard Chartered'tan açıklama geldi! Dolar 36 TL olacak! Haberi alan dövizciye koşacak!

İngiliz dev bankadan seçim senaryoları! Mevcut politikalar devam ederse dolar 36 liraya kadar tırmanır!

Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yabancı yatırım bankalarından peş peşe Türkiye raporları geliyor. En son rapor İngiltere merkezli finans kuruluşu Standard Chartered’dan geldi. Banka seçim sonrası Türkiye ekonomisine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu.

FED'in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!

FED faiz politika faizini 25 baz puan artırdı. Bunun ardından herkes doların yönünü merak etmeye başladı. Dev ingiliz bankası Standard Chartered ve Merkez Bankası açıkladı. Dolar 36 TL olacak! İşte ayrıntılar...

Doları olanlara acil bir duyuru yapıldı! Bu detaya göz atmadan bir dolar bile bozdurmayın!

Britanya merkezli dünyaca ünlü bankacılık devi Standard Chartered, Türkiye’de seçimleri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kazanır ve mevcut ekonomi politikalarını devam ettirirse dolar kurunun 36  Türk Lirası bandına çıkabileceğini öngördü.

Dünyaca ünlü bankadan gündem sarsacak dolar/TL yorumu! O bankaya göre Türkiye’yi kara günler bekliyor!

İngiliz Standard Chartered bankası ekonomistleri Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası Türk ekonomisine, seçimlere ve dolar/TL kuru ile ilgili tahminlerini açıkladı.

Ünlü bankadan şok rapor! 'Erdoğan seçilirse dolar 36 TL olur!

İngiliz banka Standard Chartered, deprem sonrası Türkiye ekonomisine, seçimlere ve dolar kuruna ilişkin tahminlerini açıkladı.

Uluslararası dev bankadan dolara ilişkin kıyamet senaryosu! Dolar 36 TL’ye çıkacak! Tarih verildi!

Britanya merkezli bankacılık devi Standard Chartered, genel seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanır ve mevcut ekonomi politikalarını devam ettirirse doların 36 seviyesine çıkabileceğini öngördü.

Şok eden altın tahmini! Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! Hemen bakın!

Gram altın fiyatlarındaki rekor ve ons altındaki yükseliş bugün yerini düşüşe bıraktı. Çok uluslu banka Standard Chartered'in flaş altın tahminleri geldi. Banka, yatırımcılara yakın zamanda gönderdiği bir notta altının yüzde 30 artarak ons ​​başına 2.250 dolara çıkabileceğini söyledi.

Standard Chartered Haberi

Standard Chartered

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden bir kira sertifikası ihracı için 3 finans kuruluşuna yetki verdi. Bakanlık konuyla ilgili duyuru yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; söz konusu kira sertifikası ihracının gerçekleştirilmesi amacıyla Citigroup, Kuwait Finance House ve Standard Chartered'a yetki verildiği ifade edildi. 

Kira sertifikası haberleri için...